•  
     

39 werkweigering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Werkweigering advocaten

GESPECIALISEERDE WERKWEIGERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat werkweigering? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten werkweigering in uw regio.

Advocaat werkweigering

Heeft u te maken met het werkweigering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde werkweigering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met werkweigering als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met een werkweigering.

Wat is werkweigering

Werkweigering is één van de gronden voor ontslag op staande voet. Dat is op zichzelf logisch. Een werknemer is door de werkgever aangenomen om bepaalde werkzaamheden te verrichten. Dat is ook vastgelegd in de arbeidsovereenkomst. De werkgever heeft bepaalde plichten en de werknemer heeft daarmee ook de plicht om de werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Doet de werknemer dat niet, dan is er sprake van werkweigering en kan de werkgever de werknemer ontslaan.

Werkweigering is vaak niet zo eenvoudig

Het principe van werkweigering is duidelijk en zal ook wel door iedereen begrepen worden. Toch zijn er situaties waarin het lang niet zo voor de hand liggend is. Want wat als u administratief medewerker bent en de werkgever vraagt u om voortaan één dag in de week het kantoor schoon te maken? Bent u dan ook verplicht om dat te doen? Of u bent verkoper in een winkel en wordt door de manager gevraagd om voortaan de administratie te doen. Moet u dat dan ook doen? Het is niet waarvoor u bent aangenomen, maar dat is lang niet altijd een geldige reden om werk te weigeren.

Ervaren advocaten bij werkweigering

Twijfelt u of u de gevraagde werkzaamheden wel uit moet voeren, dan kunt u het beste contact opnemen met een arbeidsrechtadvocaat van Advocatenkantoren.nl. Hij of zij kan uitzoeken wat precies nog binnen uw werkzaamheden valt en wat niet meer. De advocaat kan u helpen om dat op een constructieve manier aan de werkgever duidelijk te maken. Want als u het naar het zin hebt, is het uiteraard belangrijk dat de relatie tussen u en uw werkgever goed blijft.

Advocaat werkweigering nodig?

De vertoonde werkweigering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het werkweigering in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat werkweigering.

Advocaten en advocatenkantoren werkweigering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren werkweigering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde werkweigering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN