18 onroerend goedrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u

Onroerend goedrecht advocaten

GESPECIALISEERDE ONROEREND GOEDRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat onroerend goedrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten onroerend goedrecht.

Advocaat onroerend-goedrecht

Heeft u te maken met het onroerend goedrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde onroerend goedrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met onroerend goedrecht als expertise. Het onroerend goedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het onroerend goedrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van onroerend goedrecht.

Wat is onroerend goedrecht?

Het onroerend goedrecht omvat al het recht dat op enige wijze met onroerend goed te maken heeft. Het wordt doorgaans niet beschouwd als zelfstandig rechtsgebied, maar bevat aspecten uit diverse rechtsgebieden.

Wat valt onder het onroerend goedrecht?

Een onroerende zaak is een zaak die juridisch gezien duurzaam met de grond is verenigd. Het gaat dus om gebouwen die niet gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bij een woning, stal of schuur zal het vrij eenvoudig te zien zijn dat het om een onroerende zaak gaat. Het wordt echter al lastiger wanneer het gaat om een drijvende woning of een grafsteen. Een advocaat in het onroerend goedrecht van Advocatenkantoren.nl kan u alles vertellen over de criteria van onroerend goed.

Vragen bij het onroerend goedrecht

Bij het onroerend goedrecht kunnen tal van vragen aan de orde komen. Misschien wil een hypotheekhouder – veelal de bank – de woning verkopen omdat niet aan de betalingsvoorwaarden is voldaan. Mag dat zomaar, welke eisen zijn daaraan verbonden? Welke stappen moet u ondernemen als u op een braakliggend stuk land een woning wil laten bouwen? Hoe zit het met woningen in het buitenland en de Belastingdienst?

De zaken kunnen zeer complex worden en grote belangen met zich brengen. Laat u daarom deskundig adviseren door een ervaren onroerend goedrecht advocaat.

Advocaat onroerend goedrecht nodig?

De vertoonde onroerend goedrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het onroerend goedrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de onroerend goedrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren onroerend goedrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren onroerend goedrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend onroerend goedrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN