22 vastgoedrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Dominique Evers
Dominique Evers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Tjeerd Grünbauer Specialist
Tjeerd Grünbauer
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Vastgoedrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VASTGOEDRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vastgoedrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vastgoedrecht.

Advocaat vastgoedrecht

Heeft u te maken met het vastgoedrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vastgoedrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vastgoedrecht als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van vastgoedrecht.

Wat is vastgoedrecht?

Het vastgoedrecht ziet op al het recht dat ziet op het vastgoed – zoals de naam dus ook al aangeeft. Dat is complexer dan vaak wordt gedacht. Het vastgoedrecht komt met name aan de orde bij grote projecten. Het kan dan gaan om het bouwrecht – de wet- en regelgeving waar in staat hoe wel en niet gebouwd mag worden – maar ook om de financiering, aanbesteding, projectontwikkeling, huur en verhuur, koop en verkoop van vastgoed.

Voorbeelden uit de praktijk van het vastgoedrecht

Bij het uitvoeren van een bouwproject kan er van alles mis gaan en kunnen tal van conflicten ontstaan. Denk maar eens aan het splitsen van appartementencomplexen waarbij de appartementen te vroeg zijn verkocht en de rechten nog niet waren overgedragen. Of denk aan het staken of beslagleggen van een aannemer omdat hij het niet eens is met de afspraken. Ook kan het gaan om de bank die zijn hypotheekrecht in gevaar ziet komen. Zoals gezegd is het vastgoedrecht heel breed en kunnen er dus ook tal van verschillende problemen ontstaan. 

Een advocaat in het vastgoedrecht

De regels in het vastgoedrecht worden steeds ingewikkelder, niet in de laatste plaats door de regels die vanuit Brussel worden opgelegd. Het is zeker bij vastgoed belangrijk dat volgens de regels wordt gehandeld. Daarmee wordt immers voorkomen dat een project moet worden afgeblazen of een gebouw weer moet worden gesloopt. De belangen zijn groot en daarom is een gespecialiseerde advocaat wel zo handig. U vindt deze op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat vastgoedrecht nodig?

De vertoonde vastgoedrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het vastgoedrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren vastgoedrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vastgoedrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vastgoedrecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN