12 milieurecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Oussama Saaliti
Oussama Saaliti
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 155,00 p/u
Tjeerd Grünbauer Specialist
Tjeerd Grünbauer
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Hatice Selçuk
Hatice Selçuk
Defensa Advocatuur
Seeligsingel 1, 4811 CN, Breda
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Stephan Haak Specialist
Stephan Haak
Haak Advocatuur
Niasstraat 1, 3531 WR, Utrecht
Profiel Contact 185,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Daniëlle den Hartog
Daniëlle den Hartog
CKH Advocaten
Paasheuvelweg 1, 1105 BE, Amsterdam

Milieurecht advocaten

GESPECIALISEERDE MILIEURECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat milieurecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten milieurecht.

Advocaat milieurecht

Heeft u te maken met het milieurecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde milieurecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met milieurecht als expertise. Het milieurecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het milieurecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van milieurecht.

Wat is milieurecht?

Het primaire doel van het milieurecht is uiteraard het beschermen van het milieu. Daardoor klinkt het echter vaak alsof de mens hier op de tweede plaats komt te staan. Dat is niet helemaal juist, aan gezien het leefmilieu van de mens ook met het milieurecht wordt beschermd. Zo beschermt het milieurecht tegen bodem-, lucht- en waterverontreiniging, voorkomt het overmatig gebruik van natuurlijke grondstoffen en beperkt het ingrijpen in de natuur wanneer dit niet noodzakelijk is.

Het milieurecht: een complex rechtsgebied

In het milieurecht staan diverse wetten centraal. Het milieurecht is met name van belang bij nieuwbouwprojecten, al kunnen particulieren er ook mee te maken krijgen wanneer ze bijvoorbeeld asbest willen laten verwijderen of een bouwvergunning willen aanvragen. Wat het recht ook complexer maakt, is het feit dat er veel Europese invloed in dit rechtsgebied te vinden is. De redenatie daarachter is logisch. Wanneer Nederland strenge milieunormen handhaaft maar een buurland zou dit niet doen, dan zal de opstelling van Nederland teniet gedaan worden en hebben Nederlandse landen bovendien een concurrentienadeel ten opzichte van buitenlandse bedrijven die niet aan die strenge milieuregels hoeven te voldoen.

Deskundigheid in een zeer divers rechtsgebied

Op Advocatenkantoren.nl vindt u deskundige advocaten die ervaren zijn op het milieurecht. Het kan dan gaan om aansprakelijkheid wegens overschrijding van normen of verontreiniging, tot procedures over omgevingsvergunningen en wijzigingen van bestemmingsplannen. Het milieurecht raakt daarmee dus zowel aan het privaatrecht als aan het publiekrecht.

Advocaat milieurecht nodig?

De vertoonde milieurecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het milieurecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de milieurecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat milieurecht.

Advocaten en advocatenkantoren milieurecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren milieurecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde milieurecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN