10 faillissementsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Faillissementsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENTSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat faillissementsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten faillissementsrecht in uw regio.

Advocaat faillissementsrecht

Heeft u te maken met het faillissementsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde faillissementsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsrecht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het faillissementsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van faillissementsrecht.

Wat is het faillissementsrecht?

In het faillissementsrecht wordt de rechtsverhouding geregeld die ontstaat tussen de schuldeiser en de (aanstaande) gefailleerde schuldenaar. Behalve ondernemingen kunnen ook natuurlijke personen failliet worden verklaard wanneer ze niet langer aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Dat faillissement wordt door de rechtbank uitgesproken, waarna er door de rechtbank een curator wordt aangesteld die het resterende vermogen van de schuldenaar executeert (te gelde maakt) en verdeelt onder de schuldeisers. In veel gevallen vangen die schuldeisers bot doordat er zogenaamde preferente schuldeisers kunnen zijn zoals de Belastingdienst, het UWV en de bank.

Gelijk hebben en gelijk krijgen in het faillissementsrecht

Het faillissementsrecht is bij uitstek het rechtsgebied waar gelijk hebben totaal nog niet inhoudt dat u ook gelijk krijgt. Wanneer iemand u iets schuldig is, hebt u in beginsel recht op vereffening van die schuld. Wanneer die persoon of onderneming failliet is gegaan, betekent dit dat de schuld niet langer vereffend kan worden. Het is in dat geval verstandig om een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in het faillissementsrecht. Hij of zij kan u goed inlichten over de (on)mogelijkheden in het faillissementsrecht en proberen de schuld zo veel mogelijk te vereffenen.

Faillissementsrechtadvocaat kent regels en procedures

In het faillissementsrecht komen tal van wetten en regels om de hoek kijken en moeten diverse deadlines worden nagestreefd om de kans op vereffening van de schuld zo groot mogelijk te maken. Een gespecialiseerde advocaat van Advocatenkantoren.nl houdt uiteraard rekening met alle relevante wet- en regelgeving.

Advocaat faillissementsrecht nodig?

De vertoonde faillissementsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het faillissementsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de faillissementsrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat faillissementsrecht.

Advocaten en advocatenkantoren faillissementsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren faillissementsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde faillissementsrecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •