49 ontslag bij faillissement advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Ontslag bij faillissement advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG BIJ FAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag bij faillissement? Is uw werkgever failliet verklaard of bent u als werkgever bang voor een faillissement en wilt u weten wat dat inhoudt voor uw personeel? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag bij faillissement in uw regio.

Advocaat ontslag bij faillissement

Wat is ontslag bij faillissement?

Een faillissement kent eigenlijk alleen maar verliezers. Dat wordt eens temeer duidelijk wanneer het bedrijf door betalingsonmacht failliet wordt verklaard. Het bedrijf kan dan het in de arbeidsovereenkomst afgesproken salaris niet meer betalen zodat het personeel zonder geld zit. Het personeel krijgt dan een loonvordering op de onderneming vanwege het dienstverband, maar vaak zal die loonvordering niet uitbetaald worden. Het bedrijf is immers failliet en heeft dus geen geld meer op kas om aan alle verplichtingen te doen. De hypotheekverstrekker, bank en fiscus krijgen al voorrang bij het verdelen van de boedel zodat er voor de werknemer vaak weinig tot niets overblijft.

Heb ik recht op een uitkering?

Wanneer er sprake is van ontslag bij faillissement zal het UWV de salarisbetaling overnemen. Mogelijk hebt u recht op WW, anders vervalt u in de bijstand. De curator zal proberen een bedrijfsovername te regelen, zodat de arbeidsovereenkomsten met het personeel door een derde voortgezet kunnen worden. De banen blijven dan behouden en u bent alsnog verzekerd van inkomsten.

Solliciteren na faillissement

Een overname of doorstart zal er echter niet altijd in zitten. Een bedrijf is soms gewoon echt niet meer rendabel te maken. U kunt daarom het beste direct na de bekendmaking van het faillissement gaan solliciteren en proberen om elders een baan te vinden. Dat is vaak voor uw eigen gemoedsrust ook prettiger. Neem contact op met advocaten op Advocatenkantoren.nl voor meer informatie op maat.

Wordt u ontslagen door faillissement of wilt u iemand door een faillissement ontslaan? Schakel een advocaat in!

Heeft u te maken met een ontslag bij faillissement en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag bij faillissement advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslagrecht als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste is. Nadert een faillissement of heeft u te maken een loonvordering of betalingsonmacht? Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten met deskundige kennis over het ontslagrecht en arbeidsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een faillissement.

Advocaat ontslag bij faillissement nodig?

De vertoonde ontslag bij faillissement specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een ontslag bij faillissement in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag bij faillissement.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag bij faillissement

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag bij faillissement op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag bij faillissement advocaat.

Veel voorkomende onderwerpen van een ontslag bij faillissement advocaat

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN