PRIJZEN & BETALEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Prijzen

Weergave prijzen

Prijzen worden altijd exclusief btw weergegeven, tenzij “inclusief btw” bij de prijs staat vermeld. Er wordt jaarlijks gefactureerd.

Facturatie

Advocatenkantoren.nl factureert jaarlijks met een opzegtermijn van 1 maand. Het abonnement duurt ten minste 1 jaar en wordt op de verlengingsdatum automatisch verlengd met 1 jaar. Een maand voor verlenging ontvangt u van ons een herinnering.

Speciale aanvraag

Wilt u meer dan 5 advocaten aanmelden? Wij maken graag een vrijblijvende een offerte voor u. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Btw tarief

Voor Nederlandse bedrijven geldt een btw-tarief van 21%.

Tarieven

  • KantoorOp aanvraag

Betalen

Bankgegevens

  • BTW nummerNL855099434B01
  • RekeningnummerNL20ABNA0615559387

Betaalmethoden

Op Advocatenkantoren.nl kunt u op verschillende manieren betalen.

iDEAL iDEAL is de gemakkelijkste manier om af te rekenen. U rekent uw bestelling direct af in een veilige internationale betaalomgeving. iDEAL is ook de snelste manier van betalen. U kunt afrekenen via iDEAL met een Nederlandse bankrekening. Na betaling ontvangt u per e-mail de factuur.

Factuur Op Advocatenkantoren.nl is het voor bedrijven mogelijk om op rekening te betalen. U ontvangt na de bestelling van u order per e-mail een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Als u kiest voor deze betaalmethode controleren wij uw bedrijfsgegevens.

Betaling mislukt?

Als het niet lukt om de iDeal betaling af te ronden adviseren wij u om toch te controleren of het orderbedrag van uw bankrekening is afgeschreven. Is dit niet het geval kunt u de bestelling opnieuw afrekenen.

Als het bedrag wel van de bankrekening is afgeschreven, maar u heeft binnen één werkdag nog steeds geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u vervolgens verder.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via e-mail.

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN