49 ontslagprocedure advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Ontslagprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAGPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslagprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslagprocedure in uw regio.

Advocaat ontslagprocedure

Heeft u te maken met het ontslagprocedure en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslagprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslagprocedure als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met de ontslagprocedure.

Ontslagprocedure

Het begrip ‘ontslagprocedure’ doet misschien vermoeden dat er één ontslagprocedure is die gevolgd dient te worden. Niets is echter minder waar. De te volgen ontslagprocedure hangt heel erg af van de situatie waarin het ontslag plaatsvindt. Grofweg zijn er drie soorten ontslagprocedures. Allereerst is er de ontbinding met wederzijds goedvinden, waarna de afspraken in een vaststellingsovereenkomst worden vastgelegd. Ten tweede is er de ontslagprocedure waarvoor een ontslagvergunning van het UWV vereist is, bijvoorbeeld bij een faillissement of reorganisatie. Ten derde is er het ontslag via de kantonrechter. Dat laatste zal het geval zijn wanneer werknemer en werkgever het niet eens zijn over het ontslag, bijvoorbeeld als de werkgever meent dat er sprake is van disfunctioneren.

Welke ontslagprocedure is voor mij van toepassing?

Wanneer u ontslagen wordt, zal u een ontslagbrief van de werkgever krijgen waarin precies is vermeld wat de reden voor het ontslag is. Het kan zijn dat het een legitiem ontslag is, maar het kan ook zijn dat u het helemaal niet eens bent en het ontslag wil aanvechten. U kunt daarvoor advies inwinnen van een arbeidsrechtadvocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Doe dat direct nadat u de ontslagbrief hebt gekregen, om te voorkomen dat kostbare tijd verloren gaat.

Ontslag op staande voet

Wanneer u op staande voet ontslagen bent, is het eveneens belangrijk om snel een advocaat in te schakelen. Waarschijnlijk bent u emotioneel ontdaan, waardoor het prettig is als een ervaren advocaat met u kan meekijken.

Advocaat ontslagprocedure nodig?

De vertoonde ontslagprocedure specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslagprocedure in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslagprocedure.

Advocaten en advocatenkantoren ontslagprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslagprocedure op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslagprocedure advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN