•  
     

2 civiel recht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Civiel recht advocaten

GESPECIALISEERDE CIVIEL RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat civiel recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten civiel recht.

Advocaat civiel recht

Heeft u te maken met het civiel recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde civiel recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met civiel recht als expertise. Het civiel recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het civiel recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van civiel recht.

Wat is het civiel recht?

Het complete rechtsstelsel met alle wet- en regelgeving kan in grofweg twee categorieën worden verdeeld. Enerzijds is er het publiekrecht dat het recht tussen burger en overheid reguleert (zoals het strafrecht, het kiesrecht en het bestuursrecht). Anderzijds is er het privaatrecht, ook wel civiel recht genoemd. Dit is het recht dat tussen burgers onderling reguleert. Dit hoeft niet alleen om natuurlijke personen te gaan, het civiel recht geldt ook voor rechtspersonen en de overheid wanneer die niet als overheid handelt (zoals bij de aanschaf van bureaustoelen voor het gemeentehuis).

Zelf actie ondernemen in het civiel recht

Wanneer het gaat over het strafrecht, is er duidelijk een rechtshandhaver. Het Openbaar Ministerie (OM) zal immers zelf een zaak maken wanneer het een overtreding of misdrijf constateert. Bij het privaatrecht is dit niet het geval. Wanneer u een overeenkomst hebt met een ander en de overeenkomst wordt niet nageleefd, dan zult u zelf actie moeten ondernemen.

Hulp van een ervaren civiel recht advocaat

Juist dat zelf actie ondernemen kan erg lastig zijn. Het is voor een leek ingewikkeld om een zaak voor de rechter te brengen. Bovendien geeft dat lang niet altijd de uitkomst die men wenst. Het is daarom verstandig om met een privaatrechtadvocaat van Advocatenkantoren.nl om de tafel te gaan zitten om uw wensen te bespreken. Hij of zij zal kunnen inschatten wat de kansen zijn en in hoeverre het verstandig is om de zaak voor de rechter te brengen.

Advocaat civiel recht nodig?

De vertoonde civiel recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het civiel recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de civiel recht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat civiel recht.

Advocaten en advocatenkantoren civiel recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren civiel recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde civiel recht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN