•  
     

38 ontslag als ambtenaar advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontslag als ambtenaar advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG ALS AMBTENAAR ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag als ambtenaar? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag van ambtenaar in uw regio.

Advocaat ontslag van ambtenaar

Heeft u te maken met het ontslag van ambtenaar en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag van ambtenaar advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag van ambtenaar als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het ontslag van een ambtenaar.

Wat is ontslag van ambtenaar?

Het ontslagrecht voor ambtenaren verschilt op diverse punten van het gewone ontslagrecht dat voor de niet-ambtenaren geldt. De ontslagprocedure is namelijk gebaseerd op de Algemene wet bestuursrecht (kortweg Awb) waardoor het ontslagbesluit via bezwaar en beroep aanvechtbaar is.

Veranderingen in het ontslagrecht van ambtenaren

De ontslagprocedure / ontbindingsprocedure voor het ontslaan van een ambtenaar wordt steeds soepeler. De ambtenaar is dus niet meer veel lastiger te ontslaan dan een willekeurige andere werknemer. De werkgever zal daar logischerwijs blij mee zijn.

Omdat het ambtenarenrecht ingewikkeld is, verdient het de aanbeveling om een gespecialiseerde advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. U weet dan zeker dat de ontslagredenen voor opzegging van het arbeidscontract goed kunnen worden nagekeken.

Diverse regels binnen het ambtenarenrecht

Niet elk arbeidsconflict is voldoende om een ambtenaar te kunnen ontslaan. Er moet bijvoorbeeld sprake zijn van langdurige arbeidsongeschiktheid, onvoldoende functioneren, verwijtbaar handelen, plichtsverzuim, een reorganisatie, en ga zo maar door. Soms kan de ambtenaar in aanmerking komen voor een ontslagvergoeding / transitievergoeding. Ook kunnen disciplinaire maatregelen worden getroffen jegens een ambtenaar. Ontslag door ziekte is in beginsel geen gegronde reden voor ontslag. Het bestaan van een liefdesrelatie is bijvoorbeeld ook geen goede reden om een ambtenaar te mogen ontslaan.

Advocaat ontslag van ambtenaar nodig?

De vertoonde ontslag van ambtenaar specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag van ambtenaar in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag van ambtenaar.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag van ambtenaar

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag van ambtenaar op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag van ambtenaar advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN