23 online scheiding advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Anastazia Pokrajac
Anastazia Pokrajac
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 195,00 p/u
Figen Özdemir-Sahin
Figen Özdemir-Sahin
Iustus Advocatuur
John M. Keynesplein 1-27, 1066 EP, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Kim Walburg
Kim Walburg
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Birgitte Schelvis-Neuteboom Specialist
Birgitte Schelvis-Neuteboom
RWV Advocaten
Haagweg 149, 2321 AA, Leiden
Profiel Contact 250,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Jenny de Boer
Jenny de Boer
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Laura Cassese Specialist
Dynthe Cats Specialist
Dynthe Cats
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Online scheiding advocaten

GESPECIALISEERDE ONLINE SCHEIDING ADVOCATEN

Zoekt u een online scheidingsadvocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij een online scheiding.

Advocaat online scheiding

Wilt u een online scheiding aanvragen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde echtscheiding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het aanvragen en regelen van een online echtscheiding als expertise. Het echtscheidingsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in online scheiden. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij uw online scheiding.

Online scheiding

Een echtscheiding gaat veelal gepaard met zeer hoge kosten. Er moet een advocaat gehuurd worden om de echtscheidingsprocedure te beginnen. Met de komst van internet kan een groot gedeelte van de echtscheidingsprocedure via internet geregeld worden. U kunt bijvoorbeeld online een scheiding aanvragen.

Is online scheiden wel zo handig?

Het nadeel van online scheiden is dat men minder goed nadenkt over de beslissingen. Een scheiding kan verstrekkende gevolgen hebben, waardoor het belangrijk is dat men goed over de gevolgen nadenkt. Ook wanneer kinderen of bezittingen in het spel zijn, is het belangrijk dat daar over wordt nagedacht. De kinderen moeten betrokken worden in een ouderschapsplan en de gedeelde bezittingen moeten worden verdeeld.

Online scheidingsadvocaat inschakelen

Wat veelal verstandiger is, is om het internet te gebruiken om een advocaat voor de echtscheidingsprocedure te zoeken, bijvoorbeeld via Advocatenkantoren.nl. Het voordeel daarvan is dat u diverse advocaten met elkaar kunt vergelijken. Deze advocaten kunnen vervolgens uw zaak bestuderen en u op diverse plaatsen in de procedure van advies voorzien. Een echtscheidingsadvocaat heeft veelal vaker met het bijltje gehakt, waardoor hij of zij aan zaken kan denken waar u zelf niet direct aan gedacht zou hebben. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact op met een advocaat om uw zaak te bespreken.

Wilt u online scheiden? Benader één van onze online scheidingsadvocaten

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van online scheiding specialisten. Voor een goede match met een online echtscheiding advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een online scheiding advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bij een online scheiding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde familierecht advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend online scheiding advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN