•  
     

29 beëindigingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Beëindigingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE BEËINDIGINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde beëindigingsovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige beëindigingsovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat beëindigingsovereenkomst

Experts in beëindigingsovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde beëindigingsovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een beëindigingsovereenkomst opstellen, beoordelen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren beëindigingsovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een beëindigingsovereenkomst?

Een beëindigingsovereenkomst is de overeenkomst tussen werkgever en werknemer waarin wordt afgesproken dat het dienstverband wordt beëindigd. Men spreekt ook wel van een vaststellingsovereenkomst of van ontslag met wederzijds goedvinden.

Onderteken nooit zomaar een beëindigingsovereenkomst

De belangrijkste regel is misschien wel dat je nooit zomaar een beëindigingsovereenkomst moet ondertekenen. Wanneer u de overeenkomst direct ondertekent, is het erg lastig om daar nog op terug te komen. Weet dat u nooit zomaar ontslagen kunt worden, en vaak recht hebt op een ontslagvergoeding. Ook wanneer de werkgever druk uitoefent om u aan te sporen tot ondertekening over te gaan, moet u tijd vragen om advies in te winnen. Schakel zo spoedig mogelijk een advocaat van Advocatenkantoren.nl in om te overleggen over de inhoud van de overeenkomst. Geeft de werkgever hier geen tijd voor, ga dan niet akkoord.

Wat staat er in een beëindigingsovereenkomst?

In een beëindigingsovereenkomst kan van alles besproken worden. Veelal zal de aanleiding van het ontslag vermeld zijn, een opzegtermijn, een eventuele transitievergoeding, een concurrentiebeding, eventueel de verrekening van opleidingskosten, een vrijstelling van werk en een regeling omtrent de uitbetaling van vakantiedagen en vakantiegeld. Let goed op of deze zaken allemaal besproken zijn, maar kijk ook goed naar wat er precies besproken is. Schakel bij twijfel altijd deskundig juridisch advies in.

Deskundige beëindigingsovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een beëindigingsovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in beëindigingsovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van beëindigingsovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige beëindigingsovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een beëindigingsovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De beëindigingsovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN