•  
     

5 telecomrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Telecomrecht advocaten

GESPECIALISEERDE TELECOMRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat telecomrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten telecomrecht.

Advocaat telecomrecht

Heeft u te maken met het telecomrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde telecomrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met telecomrecht als expertise. Het telecomrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het telecomrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van telecomrecht.

Wat is telecomrecht?

Het telecomrecht is een rechtsgebied dat vooral van belang is voor telecomproviders. Providers vervullen een belangrijke taak in de huidige, sterk gedigitaliseerde maatschappij en moeten die belangrijke taak dan ook met veel verantwoordelijkheid vervullen. Ze mogen niet zomaar telefoontjes afluisteren, moeten bijhouden wie een telefoonnummer krijgt en vooral wie met wie belt. Deze gegevens kunnen op vordering van justitie worden overgedragen zodat hiermee een strafrechtelijke vervolging kan worden gestart.

Is het telecomrecht van belang voor de gewone burger?

Het telecomrecht zal voor veel mensen niet direct van belang zijn. Toch zijn er situaties te bedenken waarin dat wel het geval is. In de telecommunicatiewet staan regels over het beheer van telefoonnummers, het plegen van onderhoud aan de kabels, en ga zo maar door. Het kan prima zo zijn dat een consument hinder ondervindt van acties die de telecomprovider uitvoert. In dat geval kunt u terecht bij een advocaat van Advocatenkantoren.nl die zich in het telecomrecht heeft gespecialiseerd. Veelal zal de advocaat zich in aanvullende rechtsgebieden hebben gespecialiseerd, zoals het informatierecht of het bestuursrecht.

Telecomrecht is onmisbaar

Ondanks dat velen niet direct met het telecomrecht te maken zullen krijgen, is het telecomrecht wel degelijk onmisbaar is onze moderne maatschappij. Zonder telefonie en internet wordt immers de complete maatschappij ontwricht. De telecommunicatiewet ziet dan ook op zowel telefonie als internet.

Advocaat telecomrecht nodig?

De vertoonde telecomrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het telecomrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de telecomrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat telecomrecht.

Advocaten en advocatenkantoren telecomrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren telecomrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde telecomrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN