•  
     

9 pachtrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Pachtrecht advocaten

GESPECIALISEERDE PACHTRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat pachtrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten pachtrecht.

Advocaat pachtrecht

Heeft u te maken met het pachtrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde pachtrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met pachtrecht als expertise. Het pachtrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het pachtrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van pachtrecht.

Wat is pachtrecht?

Nog steeds is een pachtovereenkomst een veelgebruikte overeenkomst. Het kan dan om diverse specifieke situaties gaan. U denkt wellicht direct aan de erfpacht in steden als Rotterdam en Amsterdam, ook al is dat meer het erfpacht. Het kan echter ook gaan om horeca, waarbij het horeca pand in een vorm van het pachtrecht wordt verhuurd. Vooral in de agrarische sector komt het pachtrecht veelvuldig voor. Een boer heeft in dat geval een eigen boerderij en pacht de grond. Zo kan de boer tegen de betaling van de afgesproken pachtprijs de grond gebruiken en daar bepaalde gewassen op kweken of dieren op laten grazen. De pachter is vaak gebonden aan tal van regels, zoals welke gewassen er geteeld mogen worden, hoeveel gewassen er geteeld mogen worden en op welke wijze het land bewerkt mag worden.

Bescherming van de pachter

De pachter wordt vaak op diverse manieren beschermd. Niet alleen via de pachtprijzen, maar ook door middel van een zogenaamde opzegbescherming en de mogelijkheid om het pachtrecht over te dragen wanneer een landbouwbedrijf wordt overgedragen.

Het pachtrecht is een ingewikkeld rechtsgebied

Helaas is het pachtrecht erg complex. Dat is niet zonder reden, aangezien er nu eenmaal grote belangen mee gemoeid zijn en het geheel goed geregeld moet worden. Bovendien zijn er vaak diverse termijnen die nauwlettend in de gaten gehouden moeten worden. Wanneer u te laat bent met een bepaalde handeling, kan dat grote gevolgen hebben voor uw situatie. Daarom is het aan te raden om een pachtrecht advocaat in te schakelen. Neem contact op met een in het pachtrecht gespecialiseerde advocaat van Advocatenkantoren.nl om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Advocaat pachtrecht nodig?

De vertoonde pachtrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het pachtrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de pachtrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat pachtrecht.

Advocaten en advocatenkantoren pachtrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren pachtrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde pachtrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN