17 pachtrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u

Pachtrecht advocaten

GESPECIALISEERDE PACHTRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat pachtrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten pachtrecht.

Advocaat pachtrecht

Heeft u te maken met het pachtrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde pachtrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met pachtrecht als expertise. Het pachtrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het pachtrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van pachtrecht.

Wat is pachtrecht?

Nog steeds is een pachtovereenkomst een veelgebruikte overeenkomst. Het kan dan om diverse specifieke situaties gaan. U denkt wellicht direct aan de erfpacht in steden als Rotterdam en Amsterdam, ook al is dat meer het erfpacht. Het kan echter ook gaan om horeca, waarbij het horeca pand in een vorm van het pachtrecht wordt verhuurd. Vooral in de agrarische sector komt het pachtrecht veelvuldig voor. Een boer heeft in dat geval een eigen boerderij en pacht de grond. Zo kan de boer tegen de betaling van de afgesproken pachtprijs de grond gebruiken en daar bepaalde gewassen op kweken of dieren op laten grazen. De pachter is vaak gebonden aan tal van regels, zoals welke gewassen er geteeld mogen worden, hoeveel gewassen er geteeld mogen worden en op welke wijze het land bewerkt mag worden.

Bescherming van de pachter

De pachter wordt vaak op diverse manieren beschermd. Niet alleen via de pachtprijzen, maar ook door middel van een zogenaamde opzegbescherming en de mogelijkheid om het pachtrecht over te dragen wanneer een landbouwbedrijf wordt overgedragen.

Het pachtrecht is een ingewikkeld rechtsgebied

Helaas is het pachtrecht erg complex. Dat is niet zonder reden, aangezien er nu eenmaal grote belangen mee gemoeid zijn en het geheel goed geregeld moet worden. Bovendien zijn er vaak diverse termijnen die nauwlettend in de gaten gehouden moeten worden. Wanneer u te laat bent met een bepaalde handeling, kan dat grote gevolgen hebben voor uw situatie. Daarom is het aan te raden om een pachtrecht advocaat in te schakelen. Neem contact op met een in het pachtrecht gespecialiseerde advocaat van Advocatenkantoren.nl om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Advocaat pachtrecht nodig?

De vertoonde pachtrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het pachtrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de pachtrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren pachtrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren pachtrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend pachtrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN