•  
     

39 ontslag ondernemingsraad advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontslag ondernemingsraad advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG ONDERNEMINGSRAAD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag ondernemingsraad? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag lid ondernemingsraad in uw regio.

Advocaat ontslag uit ondernemingsraad

Heeft u te maken met een ontslag in de ondernemingsraad en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag ondernemingsraad advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag uit ondernemingsraad als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ontslag uit de ondernemingsraad.

Ontslag lid ondernemingsraad

Wanneer u lid bent van de Ondernemingsraad (veelal afgekort tot OR) heeft u een speciale ontslagbescherming die andere werknemers niet genieten. U kunt alleen ontslag krijgen in bijzondere gevallen.

Wanneer kan een lid van de OR ontslagen worden?

Uiteraard zijn er alsnog wel gronden waarop een lid van de OR ontslagen kan worden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het sluiten van een onderneming of een deel daarvan. De werkplek kan immers overbodig worden wegens sluiting. Ook bij verval van de arbeidsplaats vanwege bedrijfseconomische redenen kan ontslag van een lid van de OR gerechtvaardigd zijn. Opmerking verdient wel dat u ten minste een half jaar op dezelfde vervallende arbeidsplaats gewerkt moet hebben. Ook bent u niet onschendbaar voor ontslag op staande voet. Heeft de werkgever een valide grond voor ontslag op staande voet, dan is een lid van de OR daar niet voor uitgezonderd.

Ten slotte kan een lid van de OR ontslagen worden wanneer het ontslag geen verband houdt met het OR lidmaatschap.

Bescherming in andere gevallen

Ook werknemers die bij het werk van de OR betrokken zijn, kunnen in sommige gevallen extra bescherming genieten. Dit kan het geval zijn wanneer u lid bent van een voorbereidingscommissie, minder dan twee jaar geleden gestopt bent als lid van de OR, u kandidaat bent voor de OR of wanneer u zich inspant om een OR in te stellen. Uiteraard zijn hier weer tal van uitzonderingen en voorwaarden aan verbonden. Twijfelt u over de rechtmatigheid van een ontslag? Neem dan contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl!

Advocaat ontslag ondernemingsraad nodig?

De vertoonde ontslag ondernemingsraad specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag lid ondernemingsraad in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag ondernemingsraad.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag lid ondernemingsraad

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ondernemingsraad op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag ondernemingsraad advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN