29 mkb advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Mignon Meermans Specialist
Jochem van den Bosch Specialist

MKB advocaten

GESPECIALISEERDE MKB ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde mkb advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde midden- en kleinbedrijf advocaten.

Advocaat MKB

Heeft u juridische vragen over het midden- en kleinbedrijf en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde mkb advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het midden- en kleinbedrijf als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van mkb vraagstukken.

Advocaat voor het MKB

De letters ‘mkb’ staan voor ‘midden- en kleinbedrijf’. Hieronder worden de ondernemingen geschaard die wat kleiner van omvang zijn. De Europese Commissie heeft drie categorieën voor het mkb opgesteld. Een micro onderneming is een onderneming met minder dan 10 werknemers, 2 miljoen omzet of een balans van minder dan 2 miljoen. Een kleine onderneming heeft maximaal 50 werknemers, 10 miljoen omzet of een balans van 10 miljoen. Een middelgrote onderneming heeft minder dan 250 werknemers, 50 miljoen omzet of een balans van minder dan 43 miljoen. Alles daarboven wordt gezien als grote onderneming. Slechts drie op de duizend ondernemingen vallen in Nederland buiten het mkb.

Waarvoor is de kwalificatie van belang?

De kwalificatie van het mkb is van belang voor het aanvragen van vergunningen, het instellen van een ondernemingsraad, verplichtingen betreffende boekhouding, enzovoorts. Vaak hebben kleinere ondernemingen met minder verplichtingen te maken omdat de last voor hen anders onevenredig zwaar zou zijn.

Let op de nuances

De invulling van het begrip ‘mkb’ kan verschillen. Ook worden soms gelieerde ondernemingen in de cijfers betrokken, terwijl dit niet altijd het geval is. Hierdoor kan de onderneming mogelijk een categorie hoger terecht komen.

Voor meer informatie over het mkb en de relevante wet- en regelgeving daarbij, kunt u terecht bij één van de deskundige advocaten die u op Advocatenkantoren.nl vinden kunt.

Advocaat mkb nodig?

De vertoonde mkb specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in mkb's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de mkb advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren midden- en kleinbedrijf

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren mkb op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend mkb advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN