•  
     

39 ontslagtermijn advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontslagtermijn advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAGTERMIJN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslagtermijn? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslagtermijn in uw regio.

Advocaat ontslagtermijn

Heeft u te maken met het ontslagtermijn en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslagtermijn advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslagtermijn als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het ontslagtermijn.

Wat is een ontslagtermijn

De ontslagtermijn is eigenlijk de opzegtermijn die in uw arbeidsovereenkomst is afgesproken. Zowel de werkgever als de werknemer zijn aan de opzegtermijn gebonden, maar in de praktijk heeft de werkgever vrijwel altijd een langere opzegtermijn dan de werknemer.

Welke ontslagtermijn geldt voor mij?

Het kan al lastig zijn om uit te zoeken welke ontslagtermijn voor uw situatie van toepassing is. De wettelijke opzegtermijn is een maand, zodat u in beginsel een maand voor de gewenste datum van uitdiensttreding de werkgever op de hoogte moet stellen. Maar er zijn situaties waarin een andere termijn geldt. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer dit in het contract is opgenomen. Sla dus altijd uw contract hierop na.

De werkgever mag ook weer niet alles zomaar in het contract vermelden. Zo mag een opzegtermijn nooit langer zijn dan zes maanden.

Ontslagtermijn voor de werkgever

De werkgever is eveneens gebonden aan de ontslagtermijn. Welke termijn van kracht is, hangt af van de afspraken die zijn gemaakt en hoelang u in dienst bent. Bent u bijvoorbeeld tussen de 10 en 15 jaar bij de werkgever in dienst, dan bedraagt de minimale opzegtermijn voor de werkgever 3 maanden. De werkgever kan wel een langere opzegtermijn afspreken, maar de opzegtermijn van de werkgever moet tweemaal zo lang zijn als die van u.

U merkt: er zitten behoorlijk wat haken en ogen aan de ontslagtermijn. Het is daarom aan te raden om een arbeidsrechtadvocaat op Advocatenkantoren.nl te zoeken en contact op te nemen om de relevante ontslagtermijn uit te zoeken. U weet dan precies waar u aan toe bent en komt niet voor nare verrassingen te staan.

Advocaat ontslagtermijn nodig?

De vertoonde ontslagtermijn specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslagtermijn in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslagtermijn.

Advocaten en advocatenkantoren ontslagtermijn

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslagtermijn op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslagtermijn advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN