•  
     

8 vennootschapsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vennootschapsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VENNOOTSCHAPSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vennootschapsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vennootschapsrecht.

Advocaat vennootschapsrecht

Heeft u te maken met het vennootschapsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vennootschapsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vennootschapsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van vennootschapsrecht.

Wat is vennootschapsrecht?

Het vennootschapsrecht kan eigenlijk gezien worden als een synoniem voor het ondernemingsrecht. Binnen het vennootschapsrecht wordt bepaald hoe vennootschappen werken en wat de verhoudingen tussen vennoten onderling zijn. Daarnaast komen de verhoudingen tussen de onderneming en bestuurders, commissarissen en aandeelhouders er aan bod. Die verhoudingen zijn namelijk vrij strak en daar kan niet altijd even ver van worden afgeweken.

Conflicten binnen het vennootschapsrecht

Binnen het vennootschapsrecht is veel strak omlijnd en kan dus op veel gebieden geen ruimte bestaan voor discussie. Toch is niet alles strak ingekaderd en is er dus veel vrijheid om zelf een vennootschap in te richten zoals men dat zelf wil. Daarbij kunnen dan ook problemen opdoemen. Het is dan zaak om een gespecialiseerde advocaat op Advocatenkantoren.nl te vinden zodat hij of zij u tijdig kan bijstaan.

Behoud van de verhoudingen binnen het vennootschapsrecht

Veelal zijn er in het recht meerdere wegen te bewandelen om een bepaalde uitkomst te bereiken. Het is dan ook zaak dat een advocaat met u meedenkt over het behoud van die verhoudingen. Vaak wil u ook nadat het conflict is opgelost nog met de mede vennoten goed door één deur kunnen. Om dat te bewerkstelligen kunt u beter al in een vroeg stadium een advocaat inschakelen. Wanneer een rechtsgang onvermijdelijk is zal daar uiteraard voor gekozen kunnen worden, maar veelal is het aan te raden om zeker in het begin nog acties te ondernemen om nader tot elkaar te komen en zo het probleem op te lossen. Daarmee is de kans op nieuwe problemen immers het kleinst.

Advocaat vennootschapsrecht nodig?

De vertoonde vennootschapsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het vennootschapsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de vennootschapsrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vennootschapsrecht.

Advocaten en advocatenkantoren vennootschapsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vennootschapsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vennootschapsrecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN