43 vennootschapsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 175,00 p/u
Eline Lageweg
Eline Lageweg
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Kees van Dijk Specialist
Kees van Dijk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Joanne van Eenennaam
Joanne van Eenennaam
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u

Vennootschapsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VENNOOTSCHAPSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vennootschapsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vennootschapsrecht.

Advocaat vennootschapsrecht

Heeft u te maken met het vennootschapsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vennootschapsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vennootschapsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van vennootschapsrecht.

Wat is vennootschapsrecht?

Het vennootschapsrecht kan eigenlijk gezien worden als een synoniem voor het ondernemingsrecht. Binnen het vennootschapsrecht wordt bepaald hoe vennootschappen werken en wat de verhoudingen tussen vennoten onderling zijn. Daarnaast komen de verhoudingen tussen de onderneming en bestuurders, commissarissen en aandeelhouders er aan bod. Die verhoudingen zijn namelijk vrij strak en daar kan niet altijd even ver van worden afgeweken.

Conflicten binnen het vennootschapsrecht

Binnen het vennootschapsrecht is veel strak omlijnd en kan dus op veel gebieden geen ruimte bestaan voor discussie. Toch is niet alles strak ingekaderd en is er dus veel vrijheid om zelf een vennootschap in te richten zoals men dat zelf wil. Daarbij kunnen dan ook problemen opdoemen. Het is dan zaak om een gespecialiseerde advocaat op Advocatenkantoren.nl te vinden zodat hij of zij u tijdig kan bijstaan.

Behoud van de verhoudingen binnen het vennootschapsrecht

Veelal zijn er in het recht meerdere wegen te bewandelen om een bepaalde uitkomst te bereiken. Het is dan ook zaak dat een advocaat met u meedenkt over het behoud van die verhoudingen. Vaak wil u ook nadat het conflict is opgelost nog met de mede vennoten goed door één deur kunnen. Om dat te bewerkstelligen kunt u beter al in een vroeg stadium een advocaat inschakelen. Wanneer een rechtsgang onvermijdelijk is zal daar uiteraard voor gekozen kunnen worden, maar veelal is het aan te raden om zeker in het begin nog acties te ondernemen om nader tot elkaar te komen en zo het probleem op te lossen. Daarmee is de kans op nieuwe problemen immers het kleinst.

Advocaat vennootschapsrecht nodig?

De vertoonde vennootschapsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het vennootschapsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de vennootschapsrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren vennootschapsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vennootschapsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend vennootschapsrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN