•  
     

33 drugsdelict advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Drugsdelict advocaten

GESPECIALISEERDE DRUGSDELICT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in drugsdelicten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten drugs.

Advocaat drugsdelict

Heeft u te maken met een drugsdelict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde drugs advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met drugs als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in drugsdelicten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van drugs.

Wat zijn drugsdelicten?

Drugsbezit is strafbaar gesteld in de Opiumwet. De straffen kunnen fors zijn, waardoor het van belang is dat een verdachte goed wordt voorgelicht over zijn rechten en plichten en op een juiste manier wordt verdedigd.

Welke strafbare feiten zijn er?

De meeste zaken waarbij drugsbezit aan de orde komt, zullen over harddrugs gaan of over grote hoeveelheden softdrugs. Het is verboden om drugs te produceren, te verkopen en bij je te dragen. Eigenlijk is dus alles wat met drugs te maken heeft verboden. De verkoop van softdrugs wordt gedoogd, wat inhoudt dat het officieel niet legaal is, maar het Openbaar Ministerie niet actief tot vervolging overgaat. Men spreekt ook wel van een gedoogbeleid.

Het op grote schaal verkopen van verdovende middelen of het drugs produceren of in drugs handelen wordt wel actief vervolgd.

Dit kan een advocaat voor de verdachte betekenen

Een verdachte is lang niet altijd de dader. Helaas worden er nog altijd onterecht mensen opgepakt die later niet schuldig worden bevonden. Het is daarom belangrijk dat een verdachte wordt bijgestaan. Ook wanneer een verdachte wel schuldig is, is het belangrijk dat hij door een raadsman terzijde wordt gestaan. Een verdachte heeft namelijk ook belangen die behartigd moeten worden. Er kunnen verzachtende omstandigheden zijn om geen of een lagere straf op te leggen, of de verdachte kan een voorkeur voor een bepaalde straf hebben om zo bijvoorbeeld zijn baan te behouden.

Op Advocatenkantoren.nl vindt u kundige advocaten met veel ervaring in het strafrecht die u terzijde kunnen staan.

Advocaat drugs nodig?

De vertoonde drugs specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in drugsdelicten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de drugs advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende drugs advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren drugs

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren drugs op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde drugs advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN