32 indeplaatsstelling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 190,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Johan Honders
Johan Honders
Citylex!
Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 210,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Bert Jans
Bert Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Kwaku Afriyieh Specialist
Kwaku Afriyieh
Vaardige Advocaat BV
Kennemerplein 20, 2011 MJ , Haarlem
Profiel Contact 250,00 p/u

Indeplaatsstelling advocaten

GESPECIALISEERDE INDEPLAATSSTELLING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat indeplaatsstelling? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde indeplaatsstelling advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat indeplaatsstelling

Heeft u te maken met een indeplaatsstelling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde indeplaatsstelling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met indeplaatsstellingen als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in indeplaatsstellingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een indeplaatsstelling.

Wat is een indeplaatsstelling?

Wanneer een ondernemer een bedrijfsruimte huurt en de onderneming wil verkopen, zal de koper doorgaans eveneens de huurovereenkomst willen overnemen. Dat kan via de wettelijk geregelde contractsovername middels een indeplaatsstelling. Voorwaarde hiervoor is wel dat de nieuwe huurder het gehuurde pand exploiteert voor een gelijksoortige onderneming.

Rechten omtrent indeplaatsstelling

Alvorens men overgaat tot de formele indeplaatsstelling, is het aan te raden minnelijk met de verhuurder tot een nieuwe overeenkomst te komen. Het is het makkelijkste wanneer de verhuurder de overeenkomst vrijwillig over wil dragen aan de nieuwe huurder. De verhuurder moet een verzoek hierom in principe inwilligen, tenzij de verhuurder gegronde vrees heeft dat de nieuwe huurder niet aan zijn betalingsverplichtingen zal voldoen. In dat geval kan de huurder alsnog naar de kantonrechter gaan en de rechter vragen om de overeenkomst over te dragen. Overigens is het goed om op te merken dat de indeplaatsstelling een dwingendrechtelijke regel is, wat inhoudt dat de verhuurder er niet omheen kan, ook niet wanneer dit in de huurovereenkomst is bepaald.

Wanneer geldt indeplaatsstelling?

De indeplaatsstelling geldt enkel voor zogenaamde middenstandsbedrijfsruimte. Het gaat dan om bedrijfsruimte voor detailhandel, zoals een restaurant, café, bakker, groenteboer, enzovoorts.

Hebt u vragen of problemen omtrent de indeplaatsstelling? Schakel dan een advocaat van Advocatenkantoren.nl in.

Indeplaatsstelling advocaat nodig?

De vertoonde indeplaatsstelling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten huurrecht gespecialiseerd in indeplaatsstellingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de indeplaatsstelling advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren indeplaatsstelling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren indeplaatsstelling op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN