•  
     

5 indeplaatsstelling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Indeplaatsstelling advocaten

GESPECIALISEERDE INDEPLAATSSTELLING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat indeplaatsstelling? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde indeplaatsstelling advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat indeplaatsstelling

Heeft u te maken met een indeplaatsstelling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde indeplaatsstelling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met indeplaatsstellingen als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in indeplaatsstellingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een indeplaatsstelling.

Wat is een indeplaatsstelling?

Wanneer een ondernemer een bedrijfsruimte huurt en de onderneming wil verkopen, zal de koper doorgaans eveneens de huurovereenkomst willen overnemen. Dat kan via de wettelijk geregelde contractsovername middels een indeplaatsstelling. Voorwaarde hiervoor is wel dat de nieuwe huurder het gehuurde pand exploiteert voor een gelijksoortige onderneming.

Rechten omtrent indeplaatsstelling

Alvorens men overgaat tot de formele indeplaatsstelling, is het aan te raden minnelijk met de verhuurder tot een nieuwe overeenkomst te komen. Het is het makkelijkste wanneer de verhuurder de overeenkomst vrijwillig over wil dragen aan de nieuwe huurder. De verhuurder moet een verzoek hierom in principe inwilligen, tenzij de verhuurder gegronde vrees heeft dat de nieuwe huurder niet aan zijn betalingsverplichtingen zal voldoen. In dat geval kan de huurder alsnog naar de kantonrechter gaan en de rechter vragen om de overeenkomst over te dragen. Overigens is het goed om op te merken dat de indeplaatsstelling een dwingendrechtelijke regel is, wat inhoudt dat de verhuurder er niet omheen kan, ook niet wanneer dit in de huurovereenkomst is bepaald.

Wanneer geldt indeplaatsstelling?

De indeplaatsstelling geldt enkel voor zogenaamde middenstandsbedrijfsruimte. Het gaat dan om bedrijfsruimte voor detailhandel, zoals een restaurant, café, bakker, groenteboer, enzovoorts.

Hebt u vragen of problemen omtrent de indeplaatsstelling? Schakel dan een advocaat van Advocatenkantoren.nl in.

Indeplaatsstelling advocaat nodig?

De vertoonde indeplaatsstelling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in indeplaatsstellingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de indeplaatsstelling advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat voor een indeplaatsstelling.

Advocaten en advocatenkantoren indeplaatsstelling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren indeplaatsstelling op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde indeplaatsstelling advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN