44 agentuur- en distributierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Joanne van Eenennaam
Joanne van Eenennaam
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Monique van Dijk Specialist
Monique van Dijk
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 235,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 210,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede

Agentuur- en distributierecht advocaten

GESPECIALISEERDE AGENTUUR- EN DISTRIBUTIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat agentuur- en distributierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten agentuurrecht en distributierecht.

Advocaat agentuurrecht distributierecht

Heeft u te maken met het agentuur- en distributierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde agentuur- en distributierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met administratief recht als expertise. Het agentuur- en distributierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het agentuur- en distributierecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van agentuur- en distributierecht.

Wat is agentuur- en distributierecht?

Een handelsagent en een distributeur zijn beide een tussenpersoon wanneer het om de verkoop van producten gaat. De distributeur koop doorgaans op eigen kosten producten in om deze zelf weer te distribueren en door te verkopen. Een agent handelt doorgaans in opdracht van de fabrikant om zo de producten aan de man te brengen. De distributeur neemt daardoor meer risico en krijgt daarvoor veelal ook een hogere beloning.

Goede contracten binnen het agentuur- en distributierecht

Het is van belang om een goed contract te gebruiken wanneer u gebruik maakt van de mogelijkheden die het agentuur- en distributierecht u biedt. Mocht u een agent of distributeur inschakelen of misschien zelf agent of distributeur zijn, dan is het zaak te zorgen dat de risico’s zoveel mogelijk zijn afgedicht. Een advocaat die in het agentuur- en distributierecht is gespecialiseerd zal u nauwgezet kunnen voorlichten over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Veel voorkomende valkuilen kunnen u daarmee bespaard worden.

Een advocaat in het agentuur- en distributierecht

Wanneer u dus op zoek bent naar een advocaat in het agentuur- en distributierecht, kunt u daarmee bij Advocatenkantoren.nl op zoek gaan. De advocaten die bij ons zijn aangesloten, hebben kennis van dit rechtsgebied en kunnen u dan ook op deskundige wijze bijstaan. Of het nu gaat om advies, het beantwoorden van rechtsvragen of het starten van een juridische procedure: de deskundigheid is in huis.

Advocaat agentuur- en distributierecht nodig?

De vertoonde agentuur- en distributierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in agentuur- en distributierechten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de agentuur- en distributierecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren agentuur- en distributierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren agentuur- en distributierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend agentuur- en distributierecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN