•  
     

4 agentuur- en distributierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Agentuur- en distributierecht advocaten

GESPECIALISEERDE AGENTUUR- EN DISTRIBUTIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat agentuur- en distributierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten agentuurrecht en distributierecht.

Advocaat agentuurrecht distributierecht

Heeft u te maken met het agentuur- en distributierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde agentuur- en distributierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met administratief recht als expertise. Het agentuur- en distributierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het agentuur- en distributierecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van agentuur- en distributierecht.

Wat is agentuur- en distributierecht?

Een handelsagent en een distributeur zijn beide een tussenpersoon wanneer het om de verkoop van producten gaat. De distributeur koop doorgaans op eigen kosten producten in om deze zelf weer te distribueren en door te verkopen. Een agent handelt doorgaans in opdracht van de fabrikant om zo de producten aan de man te brengen. De distributeur neemt daardoor meer risico en krijgt daarvoor veelal ook een hogere beloning.

Goede contracten binnen het agentuur- en distributierecht

Het is van belang om een goed contract te gebruiken wanneer u gebruik maakt van de mogelijkheden die het agentuur- en distributierecht u biedt. Mocht u een agent of distributeur inschakelen of misschien zelf agent of distributeur zijn, dan is het zaak te zorgen dat de risico’s zoveel mogelijk zijn afgedicht. Een advocaat die in het agentuur- en distributierecht is gespecialiseerd zal u nauwgezet kunnen voorlichten over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Veel voorkomende valkuilen kunnen u daarmee bespaard worden.

Een advocaat in het agentuur- en distributierecht

Wanneer u dus op zoek bent naar een advocaat in het agentuur- en distributierecht, kunt u daarmee bij Advocatenkantoren.nl op zoek gaan. De advocaten die bij ons zijn aangesloten, hebben kennis van dit rechtsgebied en kunnen u dan ook op deskundige wijze bijstaan. Of het nu gaat om advies, het beantwoorden van rechtsvragen of het starten van een juridische procedure: de deskundigheid is in huis.

Advocaat agentuur- en distributierecht nodig?

De vertoonde agentuur- en distributierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het agentuur- en distributierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de agentuur- en distributierecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat administratief recht.

Advocaten en advocatenkantoren agentuur- en distributierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren agentuur- en distributierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde agentuur- en distributierecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN