25 projectontwikkeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Kwaku Afriyieh Specialist
Kwaku Afriyieh
Vaardige Advocaat BV
Kennemerplein 20, 2011 MJ , Haarlem
Profiel Contact 250,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 285,00 p/u
Jeremy Wenno
Jeremy Wenno
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Bernhard Karens Specialist
Bernhard Karens
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Projectontwikkeling advocaten

GESPECIALISEERDE PROJECTONTWIKKELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde projectontwikkeling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten projectontwikkeling.

Advocaat projectontwikkeling

Heeft u te maken met een projectontwikkeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde projectontwikkeling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met projectontwikkelingen als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot een projectontwikkeling. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van projectontwikkeling.

Projectontwikkeling

Een projectontwikkeling is eigenlijk precies wat het begrip al weergeeft: de ontwikkeling van een project. Het gaat in de meeste gevallen concreet om de uitvoering van een bouwplan, waarbij bijvoorbeeld een hele woonwijk of serie woningen wordt gebouwd en verkocht. Veelal is hierbij sprake van een projectontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het plan.

De risico’s van een projectontwikkelaar

Een projectontwikkelaar doet in feite niet meer dan het bundelen van vraag en aanbod. Hier zitten echter behoorlijk wat risico’s aan verbonden. De projectontwikkelaar is namelijk zelf verantwoordelijk voor alle stappen. Hij schaft de grond aan, en moet dan nog maar hopen dat hij de uiteindelijke woningen met winst kan verkopen. Soms blijkt een grondsanering noodzakelijk, of vallen de bouw- of rentekosten hoger uit dan geraamd. Ook is sprake van een marktrisico. Het kan gebeuren dat een opgeleverde woning niet verkocht of verhuurd kan worden, omdat de markt verzadigd is. Het kan ook zijn dat een woning onder de geraamde prijs wordt verkocht of verhuurd vanwege een veranderende markt. Het kan uiteraard ook andersom het geval zijn: de prijzen kunnen ook stijgen. Ten slotte kan de projectontwikkelaar te maken krijgen met ontwikkelrisico’s. Misschien kan een bestemmingsplan niet gewijzigd worden of vertraagt een gerechtelijke procedure de boel voor vele jaren.

Juridisch advies bij projectontwikkeling

Het is belangrijk voor een projectontwikkelaar om de kans op juridische problemen zo gering mogelijk te maken. Dat kan door een deskundige advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Ook wanneer een particulier een geschil met een projectontwikkelaar heeft, bijvoorbeeld wegens overlast of bij geschillen omtrent de oplevering, kan deze contact opnemen met een ervaren advocaat.

Advocaat projectontwikkeling nodig?

De vertoonde projectontwikkeling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in projectontwikkelingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de projectontwikkeling advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren projectontwikkeling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren projectontwikkeling op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend projectontwikkeling advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN