1 smartengeld advocaat
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Cassese Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Smartengeld advocaten

GESPECIALISEERDE SMARTENGELD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een smartengeld zaak? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten met smartengeld als expertise in uw regio.

Advocaat smartengeld

Heeft u te maken met een smartengeld zaak en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde smartengeld advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met smartengeld als expertise. Bij smartengeld zaken is een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste. Op Advocatenkantoren.nl vindt u tevens advocaten die zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).
. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van uw smartengeld zaak.

Wat is smartengeld?

Met smartengeld wordt een compensatie in geld bedoeld voor geleden immateriële schade. Bij die schade kan gedacht worden aan leed of gederfde levensvreugde. Het is een schadevergoeding die kan bestaan naast de vergoeding voor materiële schade. Zo kan bij een ernstig auto ongeval materiële schade zijn, zoals de schade aan de auto en ziektekosten, maar ook immateriële schade, zoals het hebben van nachtmerries waarin het ongeval herbeleefd wordt.

Hoe snel wordt smartengeld uitgekeerd?

In Nederland is de drempel om smartengeld uit te keren vrij hoog. U krijgt dus niet zomaar smartengeld wanneer er iets is gebeurd. Het gebeurde moet voldoende ernstig zijn en u moet er ook echt forse problemen aan hebben overgehouden.

Problemen bij smartengeld

Het grootste probleem bij smartengeld is dat de schade niet concreet is vast te stellen. Wanneer een auto bij een ongeval betrokken is geraakt, kan de schade aan de auto eenvoudig worden vastgesteld. Maar hoeveel is een posttraumatische stressstoornis waard? Welk geldbedrag moet daar tegenover staan om het leed op te heffen? En kan dat eigenlijk wel; leed opheffen door een geldbedrag te betalen?

Een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl kan deze vragen voor u beantwoorden. Hij kan een concreet voorval met abstracte schade omzetten in een concrete schadeclaim en deze verhalen op de veroorzaker van het leed. Het is verstandig om dit aan een advocaat over te laten, omdat het verhalen van schade nogal complex kan zijn. Wellicht hebt u schadeposten waar u zelf niet aan hebt gedacht, die bij nader inzien toch op de veroorzaker verhaald kunnen worden. Daarnaast zijn er wellicht ook weer schadeposten (zoals verdriet) die niet op de veroorzaker verhaald kunnen worden.

Advocaat smartengeld nodig?

De vertoonde smartengeld specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in smartengeld in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de smartengeld advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren smartengeld

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren smartengeld op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend smartengeld advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •