49 bezwaar tegen ontslag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Bezwaar tegen ontslag advocaten

GESPECIALISEERDE BEZWAAR TEGEN ONTSLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bezwaar tegen ontslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bezwaar tegen ontslag in uw regio.

Advocaat bezwaar tegen ontslag

Heeft u te maken met het bezwaar tegen ontslag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bezwaar tegen ontslag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bezwaar tegen ontslag als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het bezwaar tegen uw ontslag.

Wat is bezwaar tegen ontslag

Wanneer u ontslagen wordt en het niet met het ontslag eens bent, is het van groot belang dat u bezwaar maakt tegen het ontslag. Dat is erg belangrijk omdat dit het verschil kan maken tussen wel of geen uitkering krijgen van het UWV. Dat kan betekenen dat het aan te raden is om ook bezwaar aan te tekenen tegen een ontslag als u toch al op zoek was naar een andere baan of zich om een andere reden eigenlijk wel in het ontslag kunt vinden.

Beschikbaar blijven voor werk na ontslag

Bent u ontslagen maar meent u dat het ontslag onterecht is? Blijf dan beschikbaar voor werk! Doet u dat niet, dan kan de werkgever u alsnog op grond van werkweigering ontslaan. Ga dus de volgende werkdag gewoon weer naar het werk, hoe vervelend dat vaak ook is.

Lastige situaties bij ontslag

Het ene ontslag is zeker het andere niet. Het verdient dan ook de aanbeveling om bij een ontslag altijd een arbeidsrechtadvocaat in te schakelen om het ontslag te controleren op geldigheid. Er zijn verschillende ontslagprocedures die elk ook weer hun eigen regels en voorwaarden kennen. Zo is er bij een ontslag met wederzijds goedvinden een heel andere situatie ontstaan dan bij ontslag op staande voet of een ontslag bij een reorganisatie.

Ook wanneer u meent dat het ontslag terecht is, kan het alsnog verstandig zijn om een advocaat van Advocatenkantoren.nl naar het ontslag te laten kijken of alles inderdaad volgens de regels is gegaan.

Advocaat bezwaar tegen ontslag nodig?

De vertoonde bezwaar tegen ontslag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het bezwaar tegen ontslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bezwaar tegen ontslag.

Advocaten en advocatenkantoren bezwaar tegen ontslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bezwaar tegen ontslag op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bezwaar tegen ontslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN