•  
     

6 cybercrime advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Ben Polman Specialist
Ben Polman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Deskundig en betrokken"
Chana Grijsen
Chana Grijsen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Cybercrime advocaten

GESPECIALISEERDE CYBERCRIME ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in cybercrime? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde cybercrime advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat cybercrime

Heeft u te maken met cybercrime en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met cybercrime als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in cybercrime. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van cybercrime.

Wat is cybercrime?

Cybercrime is een deelgebied van het strafrecht dat de laatste jaren sterk in opmars is. Behalve voor goede zaken, kan het internet immers ook voor veel slechte zaken gebruikt (of beter gezegd: misbruikt) worden. Misdrijven die onder cybercrime vallen, zijn bijvoorbeeld hacken (computervredebreuk), afpersen en (D)DoS aanvallen uitvoeren. Maar ook meer klassieke misdrijven kunnen in de cyberwereld worden uitgevoerd. Denkt u bijvoorbeeld aan het verspreiden van kinderporno, het plegen van oplichting, identiteitsfraude, enzovoorts.

Kennis van zaken in cybercrime

Wanneer u verdacht wordt van het uitvoeren van cybercrime, is het wel zo prettig dat een advocaat kennis van zaken heeft en precies weet wat het misdrijf inhoudt dat u ten laste wordt gelegd. De advocaten van Advocatenkantoren.nl hebben veel kennis van zaken en kunnen u daarom goed terzijde staan en uw belangen optimaal verdedigen.

Schade door cybercrime?

Behalve verdachten, zijn er bij cybercrime veelal ook slachtoffers. U bent misschien opgelicht via internet of uw computer is gehackt. Een advocaat kan proberen om de schade te verhalen op de dader en u zo schadeloos stellen. Dat is vaak erg ingewikkeld omdat de dader veelal niet bekend zal zijn, maar een advocaat kan de kans van slagen voor u inschatten en een aangifte opstellen.

Cybercrime advocaat nodig?

De vertoonde cybercrime specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in cybercrime in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de cybercrime advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende cybercrime advocaat.

Cybercrime advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk cybercrime advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde cybercrime advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN