4 ongevallenrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Profiel Contact 200,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ongevallenrecht advocaten

GESPECIALISEERDE ONGEVALLENRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ongevallenrecht? Bent u slachtoffer, dader of verdachte van een ongeval? Bij letsel door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander soort ongeval is het mogelijk om letselschade te verhalen op de verantwoordelijke partij. Dit geldt voor lichamelijke, materiële als geestelijke letsel ten gevolge van het ongeval. Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ongevallenrecht in uw regio.

Advocaat ongevallenrecht

Wat is ongevallenrecht?

Ongevallenrecht is geen afzonderlijk rechtsgebied zoals privaatrecht, huurrecht of arbeidsrecht dat is. Het is een verzameling wet- en regelgeving die relevant is bij ongevallen. U kunt hierbij uiteraard allereerst denken aan de Wegenverkeerswet, maar uiteraard ook aan het reguliere aansprakelijkheidsrecht, zoals dat in Burgerlijk Wetboek 6 terugkomt.

Schadevergoeding bij ongeval

Na een ongeval kan er veel schade zijn ontstaan. Veel slachtoffers van wat minder ernstige ongevallen denken in het begin dat het wel meevalt. Ze hebben soms een pijntje en wat schrik om weer in de auto of op de fiets te stappen, maar verder lijkt het wel te gaan. Na enkele weken of soms pas na maanden kan echter verdere schade zich openbaren en kan plots blijken dat het kleine pijntje een chronische pijn is geworden. De schade is dan ineens veel forser. Ga daarom niet te snel akkoord met de schadevergoeding die de verzekeraar of de wederpartij aanbiedt, maar laat dit voorstel altijd toetsen door een ervaren advocaat. Zo weet u zeker dat u niet met een kluitje in het riet wordt gestuurd.

Ongeval advocaat

Wanneer u schade hebt geleden door een ongeval, wilt u deze uiteraard graag verhalen op de veroorzaker van die schade. Het in de arm nemen van een deskundige advocaat kan de kans op succesvol verhaal uiteraard fors vergroten.

Advocaat bij een ongeval

Heeft u te maken met een ongeval en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ongevallenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ongevallenrecht als expertise. Het letselschaderecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in allerlei soorten letselschade zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of andere soorten ongevallen. Heeft u letsel opgelopen door het ongeval? Dan maakt u kans op een letselschade vergoeding. Schakel één van onze ongevallenrecht advocaten in voor juridische ondersteuning.

Advocaat ongevallenrecht nodig?

De vertoonde ongevallenrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ongevallenrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ongevallenrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren ongevallenrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ongevallenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend ongevallenrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Veel voorkomende onderwerpen van een ongeval advocaat

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •