•  
     

29 contract opstellen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Contract opstellen advocaten

GESPECIALISEERDE CONTRACT OPSTELLEN ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten voor het opstellen van een contract. Wilt u een contract opstellen? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat contract opstellen

Experts in het opstellen van contracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat om een contract op te laten stellen? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Juridische hulp nodig voor het opstellen van een contract? Door te kiezen voor een ervaren contract opstellen expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wilt u een contract opstellen?

Het opstellen van een contract is een vak apart. Natuurlijk is het bij eenvoudige overeenkomsten niet zo heel erg ingewikkeld. U beschrijft beide prestaties, en klaar bent u. Bij grotere, ingewikkelder transacties is dat principe niet veel anders. Ook daar worden de prestaties van beide partijen beschreven. Maar toch komt er heel wat meer om de hoek kijken. Want wat moet er gebeuren als één van de partijen zich niet aan de overeenkomst houdt? En wat wordt nu eigenlijk precies afgesproken? Hoe zit het met de aansprakelijkheid van de partijen als er iets niet goed gaat? De meeste problemen kunnen voorkomen worden door een goed contract op te stellen, en dat is precies waar de advocaten van Advocatenkantoren.nl goed in zijn.

Deskundigheid en ervaring

Het opstellen van contracten is vooral een kwestie van deskundigheid en ervaring. Een ervaren advocaat weet precies waar de valkuilen zitten. Maar dat niet alleen. Hij of zij weet ook precies op welke manieren de rechter het contract uitlegt, welke woorden een dubbelzinnige betekenis hebben en waar sowieso iets over afgesproken moet worden.

Niet nakomen van het contract

Het kan gebeuren dat een opgesteld contract niet wordt nagekomen. Wat dan te doen? Soms wilt u alsnog nakoming, maar soms wilt u een schadevergoeding. Maar hoe groot is dan die schadevergoeding? Zit daar ook gederfde winst in? Met al deze vragen kan een advocaat u verder helpen.

Deskundige contract opstellen advocaat nodig?

Als u denkt een advocaat nodig te hebben om een contract op te stellen, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het opstellen van contracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van contract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige contract opstellen advocaten.

Kom in contact met contract opstellen specialisten

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De gespecialiseerde contract opstellen advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN