•  
     

11 pro deo advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Monique van Dijk Specialist
Wim Schröder
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Charlotte ten Hoor
Charlotte ten Hoor
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Claudia Fischer-Fuhler Specialist
Claudia Fischer-Fuhler
Advocatenkantoor Fischer-Fuhler
Ullevi 13, 7825 SC, Emmen
Stephan Haak Specialist
Stephan Haak
Haak Advocatuur
Niasstraat 1, 3531 WR, Utrecht
Profiel Contact 185,00 p/u
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Maartje Braat
Maartje Braat
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Pro Deo advocaten

GESPECIALISEERDE PRO DEO ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde pro deo advocaat voor juridische bijstand? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en pro deo advocaten in uw regio.

Pro deo advocaat

Heeft u rechtshulp nodig maar kunt u zich dit niet veroorloven? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die gratis juridische bijstand verlenen en dus werkzaam zijn als pro deo advocaat.

Wat is een pro deo advocaat?

Pro deo betekent letterlijk ‘voor God’. Dit begrip houdt in dat een bepaalde dienst niet voor geld (Pro Pecunia) wordt verricht, maar ‘voor God’. Er staat dus geen betaling tegenover. Tegenwoordig wordt het begrip voornamelijk gebruikt voor advocaten waarvan de kosten deels worden vergoed door de overheid. De advocaat is dus niet echt gratis, maar wordt door de overheid betaald.

Kom ik in aanmerking voor een pro deo advocaat?

Niet iedereen komt in aanmerking voor een pro deo advocaat. U moet daarvoor namelijk aan bepaalde eisen voldoen. Uw inkomen moet bijvoorbeeld niet te hoog zijn. Is uw inkomen hoger dan een bepaalde grens, dan gaat de overheid ervan uit dat u voldoende middelen hebt om zelf een advocaat te betalen. Ook betaalt u een eigen bijdrage wanneer u gesubsidieerde rechtsbijstand ontvangt.

Rechtswinkel of advocaat

Wanneer u niet helemaal zeker weet of u recht hebt op een pro deo advocaat of andere vragen hebt, kunt u uiteraard contact opnemen met de lokale Rechtswinkel. U kunt er ook voor kiezen om zelf een advocaat te benaderen om advies in te winnen over de te nemen vervolgstappen. Wanneer u recht hebt op een pro deo advocaat, kunt u in sommige gevallen zelf een advocaat kiezen. Veelal zal de cliënt nog geen advocaat op het oog hebben, waardoor Advocatenkantoren.nl uitkomst kan bieden.

Advocaat pro deo nodig?

De vertoonde pro deo specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van gespecialiseerde pro deo advocaten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de pro deo advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren pro deo

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk pro deo advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde pro deo advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN