18 faillissement aanvragen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eline Lageweg
Eline Lageweg
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 295,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 225,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Prenobe Bissessur Specialist
Prenobe Bissessur
Bissessur Legal
Westblaak 92 (3.23), 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u

Faillissement aanvragen advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENT AANVRAGEN ADVOCATEN

Wilt u een faillissement aanvragen en zoekt u hiervoor een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten die u kunnen helpen bij het aanvragen van een faillissement.

Advocaat faillissement aanvragen

Krijgt u te maken met een faillissementsaanvraag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsrecht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van faillissement aanvragen.

Faillissement aanvragen

Wanneer een schuldenaar zijn schulden maar niet voldoet, kan de schuldeiser mogelijk het faillissement van de schuldenaar aanvragen. Daarvoor moet echter aan bepaalde voorwaarden worden voldaan om te voorkomen dat iedereen zomaar een faillissement kan aanvragen.

De voorwaarden voor het aanvragen van een faillissement

Niet iedereen kan zomaar het faillissement van een bedrijf of persoon aanvragen. Er zijn een paar personen en instanties die dat kunnen doen. In de eerste plaats is dat de ondernemer zelf die ziet dat de zaak kansloos is en de boel niet meer gered kan worden. Daarnaast kunnen ook de schuldeisers via een advocaat van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl een faillissement aanvragen, mits dat er minimaal twee zijn. Daarnaast kan ook het Openbaar Ministerie een faillissement aanvragen als dit in het openbaar belang is. Ten slotte kan ook de rechtbank een faillissement aanvragen wanneer u zich niet houdt aan de afspraken van een schuldsaneringsereling.

Verweer tegen faillissementsaanvraag

Wanneer schuldeisers uw faillissement of dat van uw onderneming aanvragen, hebt u uiteraard de gelegenheid om zich daartegen te verweren. U moet voor de rechter verschijnen die het verzoek zal veroordelen. Daarbij krijgt u de kans om uw verhaal te doen. U kunt daarbij aantonen dat u wel degelijk uw schulden betaalt of u kunt vragen om toelating tot de schuldsaneringsregeling. Eventueel kunt u nog tegen de uitspraak in beroep, maar alleen wanneer u op de zitting verschenen bent.

Advocaat voor faillissementsaanvraag nodig?

De vertoonde faillissement aanvragen specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het aanvragen van een faillissement in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de faillissement aanvragen advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bij aanvragen van faillissement

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend faillissement aanvraag advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN