•  
     

8 faillissement aanvragen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Faillissement aanvragen advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENT AANVRAGEN ADVOCATEN

Wilt u een faillissement aanvragen en zoekt u hiervoor een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten die u kunnen helpen bij het aanvragen van een faillissement.

Advocaat faillissement aanvragen

Krijgt u te maken met een faillissementsaanvraag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsrecht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van faillissement aanvragen.

Faillissement aanvragen

Wanneer een schuldenaar zijn schulden maar niet voldoet, kan de schuldeiser mogelijk het faillissement van de schuldenaar aanvragen. Daarvoor moet echter aan bepaalde voorwaarden worden voldaan om te voorkomen dat iedereen zomaar een faillissement kan aanvragen.

De voorwaarden voor het aanvragen van een faillissement

Niet iedereen kan zomaar het faillissement van een bedrijf of persoon aanvragen. Er zijn een paar personen en instanties die dat kunnen doen. In de eerste plaats is dat de ondernemer zelf die ziet dat de zaak kansloos is en de boel niet meer gered kan worden. Daarnaast kunnen ook de schuldeisers via een advocaat van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl een faillissement aanvragen, mits dat er minimaal twee zijn. Daarnaast kan ook het Openbaar Ministerie een faillissement aanvragen als dit in het openbaar belang is. Ten slotte kan ook de rechtbank een faillissement aanvragen wanneer u zich niet houdt aan de afspraken van een schuldsaneringsereling.

Verweer tegen faillissementsaanvraag

Wanneer schuldeisers uw faillissement of dat van uw onderneming aanvragen, hebt u uiteraard de gelegenheid om zich daartegen te verweren. U moet voor de rechter verschijnen die het verzoek zal veroordelen. Daarbij krijgt u de kans om uw verhaal te doen. U kunt daarbij aantonen dat u wel degelijk uw schulden betaalt of u kunt vragen om toelating tot de schuldsaneringsregeling. Eventueel kunt u nog tegen de uitspraak in beroep, maar alleen wanneer u op de zitting verschenen bent.

Advocaat voor faillissementsaanvraag nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het aanvragen van faillissement in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat faillissement aanvragen.

Advocaten en advocatenkantoren bij aanvragen van faillissement

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde faillissement aanvragen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN