21 verborgen gebreken advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Tjeerd Grünbauer Specialist
Tjeerd Grünbauer
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist

Verborgen gebreken advocaten

GESPECIALISEERDE VERBORGEN GEBREKEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verborgen gebreken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bij verborgen gebreken.

Advocaat verborgen gebreken

Krijgt u te maken met verborgen gebreken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verborgen gebreken als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken waar u mee te maken kunt krijgen bij verborgen gebreken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als er verborgen gebreken zijn geconstateerd.

Wat zijn verborgen gebreken?

De koper van een woning koopt de woning zoals ‘ie is. De gekochte woningen kunnen zich in sterk uiteenlopende toestanden bevinden. Het kan daarom gebeuren dat een woning wordt gekocht waarvan na de koop blijkt dat er tal van problemen mee zijn. De dakconstructie blijkt verrot, de CV ketel doet het niet, de waterleiding is lek, en ga zo maar door. Soms had de koper daar tijdens de inspectie al op moeten letten, maar soms had de verkoper het moeten meedelen. En soms weten beide partijen niet van het bestaan van de problemen, maar komen deze alsnog voor rekening van de verkoper.

Mededelingsplicht van de verkoper

De verkoper heeft bij de verkoop van de woning een mededelingsplicht jegens de koper. Hij is verplicht om mededeling te doen van alle eventuele gebreken. Doet de verkoper dat niet, dan kan de verkoper aansprakelijk zijn voor de kosten om de gebreken te laten repareren. Die kosten kunnen fors oplopen.

Indekken tegen de aansprakelijkheid

Een verkoper probeert zich daarom in te dekken tegen aansprakelijkheid voor dergelijke gebreken. Dat doet hij allereerst door de koper voldoende voor te lichten over alle mogelijke problemen. Daarnaast kan de verkoper zich middels aparte clausules in de koopovereenkomst indekken. Zo kan het zijn dat de verkoper zelf niet de woning bewoond heeft. In veel gevallen wordt dan een niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. De verkoper heeft dan niet zelf in de woning gewoond en weet dus niet precies wat de staat van de woning is. Een andere veel voorkomende clausule is de ouderdomsclausule. Deze wordt voor oude woningen gebruikt, waaraan niet dezelfde eisen mogen worden gesteld als aan een nieuwe woning.

Wilt u advies over het indekken tegen aansprakelijkheid? Of hebt u te maken met gebreken in een gekochte woning? Schakel dan een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in.

Advocaat verborgen gebreken nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van specialisten in verborgen gebreken. Voor een goede match met een verborgen gebreken advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een verborgen gebreken advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren verborgen gebreken

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend verborgen gebreken advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN