•  
     

10 verborgen gebreken advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Verborgen gebreken advocaten

GESPECIALISEERDE VERBORGEN GEBREKEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verborgen gebreken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bij verborgen gebreken.

Advocaat verborgen gebreken

Heeft u te maken met verborgen gebreken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verborgen gebreken als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken waar u mee te maken kunt krijgen bij verborgen gebreken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van verborgen gebreken.

Wat zijn verborgen gebreken?

De koper van een woning koopt de woning zoals ‘ie is. De gekochte woningen kunnen zich in sterk uiteenlopende toestanden bevinden. Het kan daarom gebeuren dat een woning wordt gekocht waarvan na de koop blijkt dat er tal van problemen mee zijn. De dakconstructie blijkt verrot, de CV ketel doet het niet, de waterleiding is lek, en ga zo maar door. Soms had de koper daar tijdens de inspectie al op moeten letten, maar soms had de verkoper het moeten meedelen. En soms weten beide partijen niet van het bestaan van de problemen, maar komen deze alsnog voor rekening van de verkoper.

Mededelingsplicht van de verkoper

De verkoper heeft bij de verkoop van de woning een mededelingsplicht jegens de koper. Hij is verplicht om mededeling te doen van alle eventuele gebreken. Doet de verkoper dat niet, dan kan de verkoper aansprakelijk zijn voor de kosten om de gebreken te laten repareren. Die kosten kunnen fors oplopen.

Indekken tegen de aansprakelijkheid

Een verkoper probeert zich daarom in te dekken tegen aansprakelijkheid voor dergelijke gebreken. Dat doet hij allereerst door de koper voldoende voor te lichten over alle mogelijke problemen. Daarnaast kan de verkoper zich middels aparte clausules in de koopovereenkomst indekken. Zo kan het zijn dat de verkoper zelf niet de woning bewoond heeft. In veel gevallen wordt dan een niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. De verkoper heeft dan niet zelf in de woning gewoond en weet dus niet precies wat de staat van de woning is. Een andere veel voorkomende clausule is de ouderdomsclausule. Deze wordt voor oude woningen gebruikt, waaraan niet dezelfde eisen mogen worden gesteld als aan een nieuwe woning.

Wilt u advies over het indekken tegen aansprakelijkheid? Of hebt u te maken met gebreken in een gekochte woning? Schakel dan een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in.

Advocaat verborgen gebreken nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in verborgen gebreken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de verborgen gebreken advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat verborgen gebreken.

Advocaten en advocatenkantoren verborgen gebreken

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren verborgen gebreken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verborgen gebreken advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN