•  
     

30 detentierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Detentierecht advocaten

GESPECIALISEERDE DETENTIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat detentierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten detentierecht.

Advocaat detentierecht

Heeft u te maken met het detentierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde detentierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met detentierecht als expertise. Het detentierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het detentierecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van detentierecht.

Wat is detentierecht?

Met het detentierecht wordt het rechtsgebied bedoeld dat ziet op het samenspel van rechten en plichten binnen penitentiaire inrichtingen. Het kan dan gaan om gevangenissen, maar ook om huizen van bewaring en inrichtingen voor stelselmatige daders. Op de rechtsverhouding van gedetineerde en bewaarder zijn tal van rechten en plichten van toepassing waar beide partijen zich aan moeten houden. Daar kan nogal eens wat fout gaan en het detentierecht hoopt dat dan ook in goede banen te kunnen leiden.

Welke problemen spelen in het detentierecht?

In het detentierecht kunnen tal van uiteenlopende problemen de kop opsteken. Zo kan iemand menen onjuist behandeld te worden. Iedereen heeft recht op een eerlijk proces en ook in gevangenschap heeft een gedetineerde bepaalde rechten. Hij mag niet zomaar eenzaam worden opgesloten. Er moeten bepaalde manieren van vermaak zijn. Hij heeft soms recht op bezoek, op briefwisseling en op telefonisch contact. Het kan zijn dat een gedetineerde niet krijgt waar hij meent recht op te hebben. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl die in het detentierecht is gespecialiseerd, zal hem of haar daarbij kunnen helpen.

Detentierecht of strafrecht?

Het is belangrijk te weten dat het detentierecht een heel andere tak van sport is dan het strafrecht. Soms beheersen advocaten beide rechtsgebieden, maar dat is niet altijd het geval. Het strafrecht ziet meer op de bestraffing en de uitvoering van de straffen, terwijl het detentierecht met name ziet op de detentie van de gedetineerde.

Advocaat detentierecht nodig?

De vertoonde detentierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het detentierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de detentierecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat detentierecht.

Advocaten en advocatenkantoren detentierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren detentierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde detentierecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN