10 vve recht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
Koen Wools Specialist
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

VvE Recht advocaten

GESPECIALISEERDE VVE RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat VvE recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten VvE recht.

Advocaat vve recht

Heeft u te maken met het VvE recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde VvE recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met VvE recht als expertise. Het VvE recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het VvE recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van VvE recht.

Wat is VvE recht?

Bij wet is bepaald dat elk appartementencomplex een Vereniging van Eigenaars – kortweg: een VvE – moet hebben. Die VvE is niet de eigenaar van het complex (dat zijn immers alle eigenaars gezamenlijk), maar voert wel het beheer uit over het complex.

VvE recht bepaalt de manier van besluiten

En daar gaat het dan ook regelmatig mis. Het besturen van een VvE kan worden uitbesteed, maar veelal kiezen bewoners er voor om zelf het bestuur uit te voeren. Een VvE kan iets besluiten waartoe het achteraf helemaal niet had mogen besluiten, of het had bijvoorbeeld op een heel andere manier tot een besluit moeten komen. Misschien had het bepaalde bewoners moeten horen, had een besluit bij 80 procent meerderheid genomen moeten worden, en ga zo maar door.

Wat mag een VvE allemaal besluiten?

Daarnaast mag een VvE ook niet over alle zaken besluiten. Mag een VvE besluiten of u een huisdier mag houden? Mag besloten worden dat u uw balkon moet opruimen? Wie betaalt er voor de glazenwasser? Wat als u uw voordeur een andere kleur wil verven? Kortom: veel ruimte voor vraagstukken en helaas ook veel ruimte voor conflicten. De VvE advocaten van Advocatenkantoren.nl adviseren u over alle VvE vraagstukken!

Advocaat VvE recht nodig?

De vertoonde VvE recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het VvE recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de VvE recht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat VvE recht.

Advocaten en advocatenkantoren VvE recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren VvE recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde VvE recht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •