24 vve recht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Koen Wools Specialist
Homeira Patang Specialist
Homeira Patang
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u

VvE Recht advocaten

GESPECIALISEERDE VVE RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat VvE recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten VvE recht.

Advocaat vve recht

Heeft u te maken met het VvE recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde VvE recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met VvE recht als expertise. Het VvE recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het VvE recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van VvE recht.

Wat is VvE recht?

Bij wet is bepaald dat elk appartementencomplex een Vereniging van Eigenaars – kortweg: een VvE – moet hebben. Die VvE is niet de eigenaar van het complex (dat zijn immers alle eigenaars gezamenlijk), maar voert wel het beheer uit over het complex.

VvE recht bepaalt de manier van besluiten

En daar gaat het dan ook regelmatig mis. Het besturen van een VvE kan worden uitbesteed, maar veelal kiezen bewoners er voor om zelf het bestuur uit te voeren. Een VvE kan iets besluiten waartoe het achteraf helemaal niet had mogen besluiten, of het had bijvoorbeeld op een heel andere manier tot een besluit moeten komen. Misschien had het bepaalde bewoners moeten horen, had een besluit bij 80 procent meerderheid genomen moeten worden, en ga zo maar door.

Wat mag een VvE allemaal besluiten?

Daarnaast mag een VvE ook niet over alle zaken besluiten. Mag een VvE besluiten of u een huisdier mag houden? Mag besloten worden dat u uw balkon moet opruimen? Wie betaalt er voor de glazenwasser? Wat als u uw voordeur een andere kleur wil verven? Kortom: veel ruimte voor vraagstukken en helaas ook veel ruimte voor conflicten. De VvE advocaten van Advocatenkantoren.nl adviseren u over alle VvE vraagstukken!

Advocaat VvE recht nodig?

De vertoonde VvE recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het VvE recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de VvE recht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren VvE recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren VvE recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend VvE recht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN