49 ontslag nemen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Ontslag nemen advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG NEMEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag nemen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag nemen in uw regio.

Advocaat ontslag nemen

Heeft u te maken met het ontslag nemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag nemen advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag nemen als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het ontslag nemen.

Ontslag nemen

Het kan gebeuren dat u ontslag wil nemen. In de meeste gevallen zal de werknemer een andere baan hebben gevonden. Die andere baan is misschien leuker, biedt een nieuwe uitdaging of brengt een beter salaris met zich mee. In ieder geval wil u van de huidige arbeidsovereenkomst af. Maar hoe doet u dat zo handig mogelijk?

Diverse opties om ontslag te nemen

Uiteraard moet u de werkgever op de hoogte stellen van het naderende ontslag. U kunt dat doen middels een aangetekende brief waarin u aangeeft de arbeidsovereenkomst te willen beëindigen. Uiteraard dient u de brief te dagtekenen en rekening te houden met de opzegtermijn. Geef daarbij altijd aan per welke datum u ontslag wil nemen.

Tact vereist bij het nemen van ontslag

Let op dat u bij het nemen van ontslag enige tact gebruikt. Blijf altijd aardig tegen uw werkgever, ook al bent u blij weg te kunnen gaan. Mogelijkerwijs komt u de werkgever in een later verband nog eens tegen waarbij uw wrok zich tegen u kan keren. Bovendien schiet u er weinig mee op.

Een advocaat kan helpen om een ontslagbrief op te stellen en het zakelijk te houden. Uiteraard kunt u wel in de brief enige persoonlijke opmerkingen kwijt, bijvoorbeeld dat u het altijd naar uw zin hebt gehad en het bedrijf het beste wenst. Ook kunt u mogelijk nog afspraken maken met uw werkgever, bijvoorbeeld over de ontslagdatum, het inwerken van een opvolger en het gebruiken van uw vakantiedagen. U vindt een ervaren ontslagrecht advocaat op Advocatenkantoren.nl.

Ontslag nemen en een advocaat nodig?

De vertoonde ontslag nemen specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag nemen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag nemen.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag nemen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag nemen op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag nemen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN