24 erfdienstbaarheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Koen Wools Specialist
Homeira Patang Specialist
Homeira Patang
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u

Erfdienstbaarheid advocaten

GESPECIALISEERDE ERFDIENSTBAARHEID ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde erfdienstbaarheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten erfdienstbaarheid.

Advocaat erfdienstbaarheid

Heeft u te maken met erfdienstbaarheid en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfdienstbaarheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met erfdienstbaarheid als expertise. Erfdienstbaarheid verandert continu, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot erfdienstbaarheid. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van erfdienstbaarheid.

Wat is erfdienstbaarheid?

Met erfdienstbaarheid wordt bedoeld een last waarmee een onroerende zaak, ook wel het dienend of lijdend erf genoemd, ten bate van een andere onroerende zaak, het heersend erf genoemd, wordt bezwaard. In concreto kan het bijvoorbeeld gaan om een recht van overpad waar de buurman gebruik van mag maken om bij zijn huis of zijn tuin te komen.

Veranderde omstandigheden

Het kan zijn dat een erfdienstbaarheid is gevestigd, maar die erfdienstbaarheid naar de mening van de bewoner van het dienend erf niet langer noodzakelijk is. Stel dat de buurman niet met de auto bij zijn woning kan komen, en daarom een recht van overpad heeft om over uw terrein bij zijn woning te kunnen komen. Wat nu als een nieuwe weg langs de woning van de buurman wordt aangelegd; mag de ander dan eisen dat het recht van overpad wordt beëindigd? Het is een van de vele vragen die bij een erfdienstbaarheid kunnen opdoemen.

Misbruik, overlast, enzovoorts

Er zijn echter nog tal van andere gevallen te bedenken waarom de bewoner van het lijdend erf van de erfdienstbaarheid af wil. Het kan namelijk een inbreuk op zijn privacy vormen, het kan zorgen voor overlast, de buurman kan een gluurder zijn, enzovoorts. Maar het kan uiteraard ook andersom gelden. Want wat als de bewoner van het lijdend erf het overpad blokkeert, of het pad niet onderhoudt? Kunt u daar dan in rechte tegen optreden? In al deze gevallen is het verstandig om contact op te nemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat erfdienstbaarheid nodig?

De vertoonde erfdienstbaarheid specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in erfdienstbaarheden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de erfdienstbaarheid advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren erfdienstbaarheid

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren erfdienstbaarheid op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend erfdienstbaarheid advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN