34 zzp advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 170,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Michael de Jong
Michael de Jong
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

ZZP advocaten

GESPECIALISEERDE ZZP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde ZZP advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ZZP advocaten.

Advocaat ZZP

Heeft u juridische vragen over ZZP en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ZZP als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van ZZP vraagstukken.

ZZP

De letters ‘ZZP’ staan voor ‘zelfstandige zonder personeel’. Veelal wordt hier een freelancer mee bedoeld die zelfstandig werkt. Hij is dus niet in loondienst van een onderneming. Het kan echter wel zijn dat de freelancer bij een bedrijf op de werkvloer werkt, tussen werknemers van dat bedrijf die wel in loondienst zijn. Dit is volstrekt legaal, zolang de freelancer maar een zekere mate van zelfstandigheid heeft. Dit houdt in dat er meestal sprake zal zijn van een korter contract (tot een jaar), de freelancer meerdere opdrachtgevers heeft en vaak op basis van de geleverde prestatie zal worden betaald.

Juridisch inkleden van freelance opdrachten

Het is belangrijk om freelance opdrachten juridisch goed in te richten. Hiermee wordt voorkomen dat de Belastingdienst op een later moment gaat klagen dat sprake is van een verkapt dienstverband en de freelancer dus in loondienst had moeten zijn. Dat kan voor de opdrachtgever met een forse kostenpost gepaard gaan. Het is daarom ook belangrijk dat de constructie met een freelancer enkel gebruikt wordt voor het doel waarvoor het is opgesteld, dus niet om goedkoper personeel in te kunnen schakelen doordat op loonkosten bespaard wordt.

Geschillen met ZZP’ers

Er kunnen geschillen optreden met ZZP’ers. Zowel in relatie tot de Belastingdienst als tot opdrachtgevers. Voor deskundig advies op maat bij tal van uiteenlopende geschillen, kunt u terecht bij de ervaren advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Zij staan u graag met raad en daad terzijde. Zowel voor advies als voor bijstand in een juridische procedure om bij de rechter uw gelijk te behalen.

Advocaat ZZP nodig?

De vertoonde ZZP specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ZZP'ers in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ZZP advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren ZZP

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend ZZP advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN