49 ontslag met wederzijds goedvinden advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Ontslag met wederzijds goedvinden advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG MET WEDERZIJDS GOEDVINDEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag met wederzijds goedvinden? Is er tussen de werkgever en werknemer besloten om de arbeidsovereenkomst te beëindigen of besluit u om een vastsstellingsovereenkomst op te stellen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag met wederzijds goedvinden in uw regio.

Advocaat ontslag met wederzijds goedvinden

Wat is ontslag met wederzijds goedvinden?

Het kan gebeuren dat zowel de werkgever als de werknemer tot de conclusie komt dat ontslag de beste optie is. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsconflict waardoor partijen niet verder kunnen, of aan ziekte waarbij de werknemer liever ontslag neemt dan de verplichtingen van de ARBO arts opgelegd krijgt. Er kan dan een vaststellingsovereenkomst worden gesloten waarin de afspraken beëindigd worden. Doordat er wederzijds goedvinden is, kan een oplossing worden bedacht voor de opzegtermijn, een eventuele re-integratie en een ontslagvergoeding of transitievergoeding.

Ontslagredenen voor ontslag met wederzijds goedvinden

Omdat er sprake is van wederzijds goedvinden, kan elke reden aangevoerd worden. Veelal zal het gaan om een situatie waarbij zowel werkgever als werknemer niet meer verder willen. Denkt u bijvoorbeeld aan een verstoorde arbeidsrelatie, een arbeidsconflict, langdurige ziekte, zwangerschap of bijvoorbeeld ontslag in de proeftijd. Vaak wordt afgesproken dat de bedrijfseigendommen weer ingeleverd worden (zoals een telefoon of auto van de zaak) en krijgt de werknemer een geheimhouding opgelegd over de afspraken die gemaakt worden. Uiteraard wordt hij na de afspraken vrijgesteld van werkzaamheden of wordt een einddatum voor de arbeidsovereenkomst afgesproken.

Ontslag met wederzijds goedvinden en WW uitkering

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat u recht hebt op WW. Het kan dus zijn dat een uitkering geweigerd wordt. Let daarom altijd goed op dat de juiste afspraken worden gemaakt. Een ontslag met wederzijds goedvinden mag niet uw schuld zijn en de werkgever moet u hebben gevraagd akkoord te gaan met het ontslag. Ook moet rekening zijn gehouden met de opzegtermijn en hebt u een sollicitatieplicht. Schakel daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl in om te voorkomen dat u bepaalde regels en verplichtingen vergeet.

Is er besloten tot een ontslag met wederzijds goedvinden? Schakel een advocaat in!

Krijgt u te maken met het ontslag met wederzijds goedvinden en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag met wederzijds goedvinden advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het ontslagrecht als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten met deskundige kennis over het ontslagrecht en arbeidsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ontslag met wederzijds goedvinden.

Advocaat ontslag met wederzijds goedvinden nodig?

De vertoonde ontslag met wederzijds goedvinden specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontslag met wederzijds goedvinden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag met wederzijds goedvinden.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag met wederzijds goedvinden

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag met wederzijds goedvinden op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag met wederzijds goedvinden advocaten.

Veel voorkomende onderwerpen van ontslag met wederzijds goedvinden advocaten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN