•  
     

39 ontslag van rechtswege advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontslag van rechtswege advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG VAN RECHTSWEGE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag van rechtswege? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag van rechtswege in uw regio.

Advocaat ontslag van rechtswege

Heeft u te maken met het ontslag van rechtswege en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag van rechtswege advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag van rechtswege als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het ontslag van rechtswege.

Wat is ontslag van rechtswege?

In sommige gevallen kan sprake zijn van ontslag van rechtswege. Het gaat dan om ontslag waar geen aanvullende reden voor is, maar enkel om een reden die al in de arbeidsovereenkomst zelf genoemd wordt. Er kunnen drie verschillende situaties worden onderscheiden waarbij in elk van die gevallen al de einddatum of looptijd in de overeenkomst was vervat.

Om welke situaties kan het gaan bij ontslag van rechtswege?

De meest voorkomende situatie voor ontslag van rechtswege is wanneer de arbeidsovereenkomst voor een bepaalde tijd was afgesloten. Denk bijvoorbeeld wanneer een functie maar een jaar of een paar maanden bestaat, de arbeidsovereenkomst zal dan vervallen na de looptijd.

Een andere situatie is wanneer de arbeidsovereenkomst liep voor de duur van een project. De werknemer weet dan bij aantreden al wanneer hij precies wordt ontslagen en heeft dus de kans om al tijdens de werkzaamheden te solliciteren en op zoek te gaan naar een andere baan.

Ten derde kan ontslag van rechtswege plaatsvinden bij vervanging van een zieke of zwangere werknemer. Die vervanging is veelal slechts tijdelijk, maar omdat het wel om een langere tijd gaat zal de werknemer vervangen moeten worden.

Ontslag van rechtswege aanvechten

Niet elke reden voor ontslag van rechtswege zal ook echt een gegronde reden zijn. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan daarom met u mee kijken en een ontslag aanvechten wanneer het lijkt dat er een ongegronde reden wordt aangevoerd.

Advocaat ontslag van rechtswege nodig?

De vertoonde ontslag van rechtswege specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag van rechtswege in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag van rechtswege.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag van rechtswege

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag van rechtswege op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag van rechtswege advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN