44 ontslag van rechtswege advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Hilde van Uffelen-van der Burg Specialist
Hilde van Uffelen-van der Burg
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Deskundig, betrokken en praktisch."
Profiel Contact 250,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Germaine van Wankum Specialist
Germaine van Wankum
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "There is possibility in every difficulty."
Profiel Contact 250,00 p/u
Eva Stammers
Eva Stammers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Ontslag van rechtswege advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG VAN RECHTSWEGE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag van rechtswege? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten in uw regio.

Advocaat ontslag van rechtswege

Heeft u te maken met het ontslag van rechtswege en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag van rechtswege advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag van rechtswege als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u onder andere advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ontslag van rechtswege.

Wat is ontslag van rechtswege?

In sommige gevallen kan sprake zijn van ontslag van rechtswege. Het gaat dan om ontslag waar geen aanvullende reden voor is, maar enkel om een reden die al in de arbeidsovereenkomst zelf genoemd wordt. Er kunnen drie verschillende situaties worden onderscheiden waarbij in elk van die gevallen al de einddatum of looptijd in de overeenkomst was vervat.

Om welke situaties kan het gaan bij ontslag van rechtswege?

De meest voorkomende situatie voor ontslag van rechtswege is wanneer de arbeidsovereenkomst voor een bepaalde tijd was afgesloten. Denk bijvoorbeeld wanneer een functie maar een jaar of een paar maanden bestaat, de arbeidsovereenkomst zal dan vervallen na de looptijd.

Een andere situatie is wanneer de arbeidsovereenkomst liep voor de duur van een project. De werknemer weet dan bij aantreden al wanneer hij precies wordt ontslagen en heeft dus de kans om al tijdens de werkzaamheden te solliciteren en op zoek te gaan naar een andere baan.

Ten derde kan ontslag van rechtswege plaatsvinden bij vervanging van een zieke of zwangere werknemer. Die vervanging is veelal slechts tijdelijk, maar omdat het wel om een langere tijd gaat zal de werknemer vervangen moeten worden.

Ontslag van rechtswege aanvechten

Niet elke reden voor ontslag van rechtswege zal ook echt een gegronde reden zijn. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan daarom met u mee kijken en een ontslag aanvechten wanneer het lijkt dat er een ongegronde reden wordt aangevoerd.

Advocaat ontslag van rechtswege nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van ontslag van rechtswege specialisten. Voor een goede match met een ontslagrecht advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een ontslag van rechtswege advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag van rechtswege

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend ontslag van rechtswege advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN