49 dreigend ontslag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Dreigend ontslag advocaten

GESPECIALISEERDE DREIGEND ONTSLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat dreigend ontslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten dreigend ontslag in uw regio.

Advocaat dreigend ontslag

Heeft u te maken met het dreigend ontslag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde dreigend ontslag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met dreigend ontslag als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het dreigend ontslag.

Wat is dreigend ontslag

Het kan zijn dat u aanvoelt dat een ontslag aanstaande is. Soms gaat dat veel verder dan puur een gevoel, en heeft de werkgever al aangekondigd u te willen ontslaan. Meestal heeft een ontslagen werknemer het ontslag wel zien aankomen en komt het niet zomaar uit de lucht vallen. Het is belangrijk om al in een vroeg stadium contact op te nemen met een arbeidsrechtadvocaat, die u kunt vinden op Advocatenkantoren.nl. U weet dan zeker dat u de juiste stappen zet om uw rechten optimaal te kunnen waarborgen.

Overmand door emoties bij dreigend ontslag

Wanneer er ontslag dreigt, zal de werknemer veelal overmand zijn door emoties. Het is ook niet zomaar iets om ontslagen te worden. Er is misschien angst wegens het wegvallen van een inkomen, maar tegelijkertijd misschien ook onbegrip. Het is belangrijk om die emoties opzij te zetten om uw belangen optimaal te kunnen behartigen. Daarom kan het fijn zijn dat een onafhankelijke, ervaren advocaat naar de zaak kijkt en u vervolgens van deskundig advies voorziet. Hij of zij kan uw zaak optimaal behartigen.

Op tijd deskundig advies inschakelen bij dreigend ontslag

Bij dreigend ontslag is het van groot belang dat er op tijd juridisch advies wordt ingeschakeld. Een specialist kan immers nog tips geven over wat u het beste wel en niet kunt doen. Het kan sowieso al erg prettig zijn als er iemand over uw schouder kan meekijken en kan meedenken met de te zetten stappen.

Advocaat dreigend ontslag nodig?

De vertoonde dreigend ontslag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het dreigend ontslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat dreigend ontslag.

Advocaten en advocatenkantoren dreigend ontslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren dreigend ontslag op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde dreigend ontslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN