37 ouderlijk gezag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Dynthe Cats
Dynthe Cats
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oplossingsgericht denken, daar sta ik voor!"
Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Ouderlijk gezag advocaten

GESPECIALISEERDE OUDERLIJK GEZAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocaat ouderlijk gezag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij wijzigingen en aanvragen van het ouderlijk gezag en bij problemen met het ouderlijk gezag over het kind.

Advocaat ouderlijk gezag

Heeft u vragen over een ouderlijk gezag of heeft u een probleem met de regeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ouderlijk gezag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ouderlijk gezag als expertise. Ouderlijk gezag zaken tussen vader en moeder kunnen erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in ouderlijke macht. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij problemen en het aanvragen of wijzigen van het ouderlijk gezag.

Ouderlijk gezag

In principe staan alle kinderen onder het ouderlijk gezag van één of twee personen, wat veelal de ouders van het kind zullen zijn. Deze ouders hebben de verantwoordelijkheid om voor het kind te zorgen en deze op te voeden. Dat houdt bijvoorbeeld ook in dat ze het kind moeten onderhouden gedurende een bepaalde fase in het leven.

Hoe krijg ik het ouderlijk gezag?

Wanneer een kind binnen een huwelijk of geregistreerd partnerschap wordt geboren, zullen beide personen automatisch al het ouderlijk gezag verkrijgen. In geval van geregistreerd partnerschap moet de man wel het kind erkennen. Is het kind buiten een huwelijk of geregistreerd partnerschap geboren, dan heeft enkel de moeder het ouderlijk gezag. Het is wel mogelijk om alsnog over een kind ouderlijk gezag te krijgen. Daaraan zijn heel wat eisen verbonden. Zo moeten beide toekomstig ouders het verzoek indienen, moeten ze meerderjarig zijn, niet onder curatele staan, en zo nog heel wat voorwaarden. Hierop zijn weer tal van uitzonderingen mogelijk, waardoor het uiteindelijk best lastig kan zijn om te begrijpen wanneer iemand het ouderlijk gezag verkrijgt. Hebt u hier vragen over of wil u graag het ouderlijk gezag over een kind verkrijgen? Neem dan contact op met een van de advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Ouderlijk gezag en echtscheiding

Ook wanneer een echtscheiding plaatsvindt, blijft het ouderlijk gezag in principe in stand. Hier zijn wel weer uitzonderingen op, waardoor het ook in deze gevallen goed is om een advocaat naar de zaak te laten kijken.

Ouderlijk gezag advocaat nodig?

De vertoonde ouderlijk gezag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij ouderlijk gezag zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de ouderlijk gezag advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Ouderlijke macht advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde ouderlijk gezag advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot het ouderlijk gezag. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige ouderlijk gezag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN