28 ouderlijk gezag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Marleen Falkena Specialist
Marleen Falkena
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Een advocaat die goed kan luisteren en die haar cliënt kundig door het proces begeleid"
Profiel Contact 200,00 p/u
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Annemarie Broers
Annemarie Broers
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 200,00 p/u
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oplossingsgericht denken, daar sta ik voor!"
Profiel Contact 205,00 p/u
Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Ouderlijk gezag advocaten

GESPECIALISEERDE OUDERLIJK GEZAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocaat ouderlijk gezag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij wijzigingen en aanvragen van het ouderlijk gezag en bij problemen met het ouderlijk gezag over het kind.

Advocaat ouderlijk gezag

Heeft u vragen over een ouderlijk gezag of heeft u een probleem met de regeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ouderlijk gezag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ouderlijk gezag als expertise. Ouderlijk gezag zaken tussen vader en moeder kunnen erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in ouderlijke macht. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij problemen en het aanvragen of wijzigen van het ouderlijk gezag.

Ouderlijk gezag

In principe staan alle kinderen onder het ouderlijk gezag van één of twee personen, wat veelal de ouders van het kind zullen zijn. Deze ouders hebben de verantwoordelijkheid om voor het kind te zorgen en deze op te voeden. Dat houdt bijvoorbeeld ook in dat ze het kind moeten onderhouden gedurende een bepaalde fase in het leven.

Hoe krijg ik het ouderlijk gezag?

Wanneer een kind binnen een huwelijk of geregistreerd partnerschap wordt geboren, zullen beide personen automatisch al het ouderlijk gezag verkrijgen. In geval van geregistreerd partnerschap moet de man wel het kind erkennen. Is het kind buiten een huwelijk of geregistreerd partnerschap geboren, dan heeft enkel de moeder het ouderlijk gezag. Het is wel mogelijk om alsnog over een kind ouderlijk gezag te krijgen. Daaraan zijn heel wat eisen verbonden. Zo moeten beide toekomstig ouders het verzoek indienen, moeten ze meerderjarig zijn, niet onder curatele staan, en zo nog heel wat voorwaarden. Hierop zijn weer tal van uitzonderingen mogelijk, waardoor het uiteindelijk best lastig kan zijn om te begrijpen wanneer iemand het ouderlijk gezag verkrijgt. Hebt u hier vragen over of wil u graag het ouderlijk gezag over een kind verkrijgen? Neem dan contact op met een van de advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Ouderlijk gezag en echtscheiding

Ook wanneer een echtscheiding plaatsvindt, blijft het ouderlijk gezag in principe in stand. Hier zijn wel weer uitzonderingen op, waardoor het ook in deze gevallen goed is om een advocaat naar de zaak te laten kijken.

Ouderlijk gezag advocaat nodig?

De vertoonde ouderlijk gezag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ouderlijk gezag zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ouderlijk gezag advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Ouderlijke macht advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde ouderlijk gezag advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot het ouderlijk gezag. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend ouderlijk gezag advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN