•  
     

12 ontslag op staande voet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Cor de Lange Specialist
Cor de Lange
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Privacyrecht
  • "Arbeidsrecht omvat een complex van regelgeving en interpretaties, tijd voor een specialist!"
Roger Jansen
Roger Jansen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Leonie Dorrestein Specialist
Leonie Dorrestein
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Uw belang begint bij een heldere analyse opgevolgd met een doortastende aanpak!"
Sanne Mulder-Schapendonk Specialist
Sanne Mulder-Schapendonk
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Bij mij krijg je een reëel beeld van de kansen en van de kosten"
Profiel Contact 225,00 p/u

Ontslag op staande voet advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG OP STAANDE VOET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een ontslag op staande voet? Wilt u op staande voet ontslag nemen of wilt u als werkgever een werknemer op staande voet ontslaan? Om het arbeidscontract te beëindigen dient er een dringende ontslagreden te zijn. Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag op staande voet in uw regio.

Advocaat ontslag op staande voet

Wat is ontslag op staande voet?

Met ontslag op staande voet wordt bedoeld dat een opzegging van de arbeidsovereenkomst onmiddellijk ingaat. Vaak wordt de overeenkomst hierbij opgezegd door de werkgever, maar een werknemer kan zelf ook ontslag op staande voet nemen. Een ontslag op staande voet moet een zeer dringende reden hebben. Iemand die op staande voet is ontslagen heeft met directe ingang geen werk meer en krijgt dus enkel nog loon over de reeds gewerkte periode. Bovendien heeft de betreffende werknemer geen recht op een WW-uitkering. Bent u het niet eens met het ontslag op staande voet? Benader één van de ontslagrecht advocaten van Advocatenkantoren.nl die gespecialiseerd zijn in ontslag op staande voet.

Redenen voor ontslag op staande voet

De redenen voor ontslag op staande voet zijn zeer beperkt. De wetgever heeft daarvoor gekozen wegens de grote gevolgen die aan het ontslag verbonden zijn. Het kan gaan om zaken als diefstal, geweldpleging, werkweigering, fraude, enzovoorts. Een werknemer kan zelf op staande voet ontslag indienen in bijvoorbeeld gevallen van mishandeling door de werkgever of levensgevaarlijke situaties op het werk. Behalve het aanwezig zijn van een dringende reden voor het ontslag, moet een ontslag onverwijld worden aangezegd en moet de werknemer ook direct op de hoogte worden gesteld van de reden(en) om hem of haar te ontslaan. Een gespecialiseerde advocaat ontslag op staande voet is puur en alleen gespecialiseerd in het ontslagrecht en kan u zo voorzien van juridische hulp bij uw ontslag.

Ontslag op staande voet aanvechten bij de rechter

Vaak is een zaak echter lang niet zo zwart/wit als het in eerste instantie lijkt. Een ontslag op staande voet mag slechts als laatste mogelijkheid worden beschouwd. In diverse gerechtelijke uitspraken blijkt dan ook dat werkgevers regelmatig te lichtvaardig tot ontslag op staande voet overgaan. Indien dat het geval lijkt te zijn, kan het ontslag bij de rechter worden aangevochten. Een goede vertegenwoordiging is hierin erg belangrijk, een advocaat die gespecialiseerd is in ontslag op staande voet is de beste verdediging.

Ontslag op staande voet nemen of wilt u uw werknemer op staande voet ontslaan? Schakel een advocaat in!

Krijgt u te maken met een ontslag op staande voet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag op staande voet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag op staande voet als expertise. Het ontslagrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste is. Bij een ontslag op staande voet dient er een dringende reden te zijn. De volgende zaken kunnen hierbij een rol spelen: verwijtbaar handelen, arbeidsconflict, onvoldoende functioneren, diefstal en bijvoorbeeld een bedrijfseconomisch ontslag. Om de ontslagprocedure/ontbindingsprocedure in werking te stellen kan er een ontslagvergoeding of een eindafrekening mogelijk zijn. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die zich specialiseren in arbeidsrecht en ontslagrecht zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ontslag op staande voet.

Advocaat ontslag op staande voet nodig?

De vertoonde ontslag op staande voet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontslag op staande voet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag op staande voet.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag op staande voet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag op staande voet op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag op staande voet advocaten.

Veel voorkomende onderwerpen van een ontslag op staande voet advocaat

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN