•  
     

39 ontslag op staande voet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontslag op staande voet advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG OP STAANDE VOET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een ontslag op staande voet? Wilt u op staande voet ontslag nemen of wilt u als werkgever een werknemer op staande voet ontslaan? Om het arbeidscontract te beëindigen dient er een dringende ontslagreden te zijn. Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag op staande voet in uw regio.

Advocaat ontslag op staande voet

Wat is ontslag op staande voet?

Met ontslag op staande voet wordt bedoeld dat een opzegging van de arbeidsovereenkomst onmiddellijk ingaat. Vaak wordt de overeenkomst hierbij opgezegd door de werkgever, maar een werknemer kan zelf ook ontslag op staande voet nemen. Een ontslag op staande voet moet een zeer dringende reden hebben. Iemand die op staande voet is ontslagen heeft met directe ingang geen werk meer en krijgt dus enkel nog loon over de reeds gewerkte periode. Bovendien heeft de betreffende werknemer geen recht op een WW-uitkering. Bent u het niet eens met het ontslag op staande voet? Benader één van de ontslagrecht advocaten van Advocatenkantoren.nl die gespecialiseerd zijn in ontslag op staande voet.

Redenen voor ontslag op staande voet

De redenen voor ontslag op staande voet zijn zeer beperkt. De wetgever heeft daarvoor gekozen wegens de grote gevolgen die aan het ontslag verbonden zijn. Het kan gaan om zaken als diefstal, geweldpleging, werkweigering, fraude, enzovoorts. Een werknemer kan zelf op staande voet ontslag indienen in bijvoorbeeld gevallen van mishandeling door de werkgever of levensgevaarlijke situaties op het werk. Behalve het aanwezig zijn van een dringende reden voor het ontslag, moet een ontslag onverwijld worden aangezegd en moet de werknemer ook direct op de hoogte worden gesteld van de reden(en) om hem of haar te ontslaan. Een gespecialiseerde advocaat ontslag op staande voet is puur en alleen gespecialiseerd in het ontslagrecht en kan u zo voorzien van juridische hulp bij uw ontslag.

Ontslag op staande voet aanvechten bij de rechter

Vaak is een zaak echter lang niet zo zwart/wit als het in eerste instantie lijkt. Een ontslag op staande voet mag slechts als laatste mogelijkheid worden beschouwd. In diverse gerechtelijke uitspraken blijkt dan ook dat werkgevers regelmatig te lichtvaardig tot ontslag op staande voet overgaan. Indien dat het geval lijkt te zijn, kan het ontslag bij de rechter worden aangevochten. Een goede vertegenwoordiging is hierin erg belangrijk, een advocaat die gespecialiseerd is in ontslag op staande voet is de beste verdediging.

Ontslag op staande voet nemen of wilt u uw werknemer op staande voet ontslaan? Schakel een advocaat in!

Krijgt u te maken met een ontslag op staande voet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag op staande voet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag op staande voet als expertise. Het ontslagrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste is. Bij een ontslag op staande voet dient er een dringende reden te zijn. De volgende zaken kunnen hierbij een rol spelen: verwijtbaar handelen, arbeidsconflict, onvoldoende functioneren, diefstal en bijvoorbeeld een bedrijfseconomisch ontslag. Om de ontslagprocedure/ontbindingsprocedure in werking te stellen kan er een ontslagvergoeding of een eindafrekening mogelijk zijn. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die zich specialiseren in arbeidsrecht en ontslagrecht zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ontslag op staande voet.

Advocaat ontslag op staande voet nodig?

De vertoonde ontslag op staande voet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontslag op staande voet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag op staande voet.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag op staande voet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag op staande voet op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag op staande voet advocaten.

Veel voorkomende onderwerpen van een ontslag op staande voet advocaat

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN