44 ontslag op staande voet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Hilde van Uffelen-van der Burg Specialist
Hilde van Uffelen-van der Burg
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Deskundig, betrokken en praktisch."
Profiel Contact 250,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Germaine van Wankum Specialist
Germaine van Wankum
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "There is possibility in every difficulty."
Profiel Contact 250,00 p/u
Eva Stammers
Eva Stammers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Ontslag op staande voet advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG OP STAANDE VOET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een ontslag op staande voet? Wilt u op staande voet ontslag nemen of wilt u als werkgever een werknemer op staande voet ontslaan? Om het arbeidscontract te beëindigen dient er een dringende ontslagreden te zijn. Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag op staande voet in uw regio.

Advocaat ontslag op staande voet

Wat is ontslag op staande voet?

Met ontslag op staande voet wordt bedoeld dat een opzegging van de arbeidsovereenkomst onmiddellijk ingaat. Vaak wordt de overeenkomst hierbij opgezegd door de werkgever, maar een werknemer kan zelf ook ontslag op staande voet nemen. Een ontslag op staande voet moet een zeer dringende reden hebben. Iemand die op staande voet is ontslagen heeft met directe ingang geen werk meer en krijgt dus enkel nog loon over de reeds gewerkte periode. Bovendien heeft de betreffende werknemer geen recht op een WW-uitkering. Bent u het niet eens met het ontslag op staande voet? Benader één van de ontslagrecht advocaten van Advocatenkantoren.nl die gespecialiseerd zijn in ontslag op staande voet.

Redenen voor ontslag op staande voet

De redenen voor ontslag op staande voet zijn zeer beperkt. De wetgever heeft daarvoor gekozen wegens de grote gevolgen die aan het ontslag verbonden zijn. Het kan gaan om zaken als diefstal, geweldpleging, werkweigering, fraude, enzovoorts. Een werknemer kan zelf op staande voet ontslag indienen in bijvoorbeeld gevallen van mishandeling door de werkgever of levensgevaarlijke situaties op het werk. Behalve het aanwezig zijn van een dringende reden voor het ontslag, moet een ontslag onverwijld worden aangezegd en moet de werknemer ook direct op de hoogte worden gesteld van de reden(en) om hem of haar te ontslaan. Een gespecialiseerde advocaat ontslag op staande voet is puur en alleen gespecialiseerd in het ontslagrecht en kan u zo voorzien van juridische hulp bij uw ontslag.

Ontslag op staande voet aanvechten bij de rechter

Vaak is een zaak echter lang niet zo zwart/wit als het in eerste instantie lijkt. Een ontslag op staande voet mag slechts als laatste mogelijkheid worden beschouwd. In diverse gerechtelijke uitspraken blijkt dan ook dat werkgevers regelmatig te lichtvaardig tot ontslag op staande voet overgaan. Indien dat het geval lijkt te zijn, kan het ontslag bij de rechter worden aangevochten. Een goede vertegenwoordiging is hierin erg belangrijk, een advocaat die gespecialiseerd is in ontslag op staande voet is de beste verdediging.

Ontslag op staande voet nemen of wilt u uw werknemer op staande voet ontslaan? Schakel een advocaat in!

Krijgt u te maken met een ontslag op staande voet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag op staande voet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag op staande voet als expertise. Het ontslagrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste is. Bij een ontslag op staande voet dient er een dringende reden te zijn. De volgende zaken kunnen hierbij een rol spelen: verwijtbaar handelen, arbeidsconflict, onvoldoende functioneren, diefstal en bijvoorbeeld een bedrijfseconomisch ontslag. Om de ontslagprocedure/ontbindingsprocedure in werking te stellen kan er een ontslagvergoeding of een eindafrekening mogelijk zijn. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die zich specialiseren in arbeidsrecht en ontslagrecht zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ontslag op staande voet.

Advocaat ontslag op staande voet nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van ontslag op staande voet specialisten. Voor een goede match met een ontslag op staande voet advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een ontslag op staande voet advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag op staande voet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend ontslag op staande voet advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Veel voorkomende onderwerpen van een ontslag op staande voet advocaat

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN