•  
     

10 psychische letselschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Psychische letselschade advocaten

GESPECIALISEERDE PSYCHISCHE LETSELSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat psychische letselschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten psychische letselschade in uw regio.

Advocaat psychische letselschade

Heeft u te maken met het psychische letselschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde psychische letselschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met psychische letselschade als expertise. Het psychische letselschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van psychische letselschade.

Wat is psychische letselschade?

Na een ongeval kunt u behalve materiële schade ook psychische letselschade hebben opgelopen. U kunt hevige pijn hebben en slecht slapen door wat er gebeurd is. Het is vaak lastig om die schadeposten te concretiseren en om te zetten in een concrete schadevergoeding. Want wie zegt dat u wel echt pijn hebt? En hoe erg is die pijn dan? Hoeveel geld moet er betaald worden om die pijn te compenseren? En kan dat überhaupt wel: psychische schade compenseren door maar een geldbedrag op tafel te leggen?

Hoe groot is de schadevergoeding?

Het is erg lastig om een indicatie te geven van hoe hoog de schadevergoeding zal zijn. Dat verschilt heel erg van geval tot geval omdat de omstandigheden bij elk ongeval anders zijn en bovendien elk mens anders reageert op omstandigheden. Een advocaat kan voor u een inschatting maken wat de kansen zijn, zodat u ongeveer weet wat u kunt verwachten.

Vergoeding van psychische letselschade

U hebt als slachtoffer recht op een redelijke vergoeding voor de schade die u hebt geleden. Als u behalve materiële ook immateriële schade hebt opgelopen, is het niet meer dan normaal dat ook die schade vergoed wordt door de verantwoordelijke voor het ongeval. U hebt immers niet om het ongeval gevraagd, dus waarom zou u zelf die schade moeten dragen? Zoek daarom een goede advocaat op Advocatenkantoren.nl uit die uw belangen kan behartigen. Zo weet u zeker dat de kans op een redelijke vergoeding zo groot mogelijk is.

Advocaat psychische letselschade nodig?

De vertoonde psychische letselschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het psychische letselschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de psychische letselschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat psychische letselschade.

Advocaten en advocatenkantoren psychische letselschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren psychische letselschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde psychische letselschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN