49 ontslag om bedrijfseconomische redenen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Ontslag om bedrijfseconomische redenen advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG OM BEDRIJFSECONOMISCHE REDENEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag om bedrijfseconomische redenen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag om bedrijfseconomische redenen in uw regio.

Advocaat ontslag om bedrijfseconomische redenen

Heeft u te maken met het ontslag om bedrijfseconomische redenen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag om bedrijfseconomische redenen advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag om bedrijfseconomische redenen als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het ontslag om bedrijfseconomische redenen.

Wat is ontslag om bedrijfseconomische redenen?

Wanneer het niet langer bedrijfseconomisch gezien verantwoord is om een werknemer te behouden, kan deze worden ontslaan. Echter niet elke reden kan voldoende grond vormen voor ontslag om bedrijfseconomische redenen. Het moet gaan om een structurele situatie waarbij minder werk beschikbaar is. Het is dus niet voldoende dat een bedrijf meer winst wil maken. Een werkgever kan bij het UWV een ontslagvergunning aanvragen en daarmee de ontslagprocedure / ontbindingsprocedure in gang zetten.

In bezwaar en beroep

Wanneer de werknemer het niet eens is met het opzeggen van het arbeidscontract, kan de werknemer het ontslag via het UWV aanvechten. Het UWV verleent namelijk een ontslagvergunning om de werknemer te kunnen ontslaan. Daarbij worden de ontslagredenen gecontroleerd die de werkgever aanvoert. Zijn die voldoende om het ontslag te kunnen rechtvaardigen, dan wordt het ontslagverzoek ingewilligd. De werknemer kan dan uiteraard in verweer en bezwaar indienen en eventueel in hoger beroep of in cassatie.

Ontslagverbod bij ontslag om bedrijfseconomische redenen?

Sommige werknemers kunnen in beginsel niet ontslagen worden. Het gaat dan om werknemers die ziek zijn of zwanger. De werknemer doet er daarom altijd verstandig aan om bij een dreigende ontslagprocedure een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om het ontslag te toetsen aan de wet.

Wanneer er sprake is van arbeidsongeschiktheid, verwijtbaar handelen, een arbeidsconflict, onvoldoende functioneren, een verstoorde arbeidsrelatie, enzovoorts, dan is dat niet een bedrijfseconomische reden. De werkgever zal in dat soort gevallen een andere weg moeten bewandelen. De ontslagaanvraag moet immers altijd op de juiste grond gestoeld worden.

Advocaat ontslag om bedrijfseconomische redenen nodig?

De vertoonde ontslag om bedrijfseconomische redenen specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag om bedrijfseconomische redenen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag om bedrijfseconomische redenen.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag om bedrijfseconomische redenen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag om bedrijfseconomische redenen op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag om bedrijfseconomische redenen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN