•  
     

9 paulianeus handelen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Paulianeus handelen advocaten

GESPECIALISEERDE PAULIANEUS HANDELEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde paulianeus handelen advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde paulianeus handelen advocaten.

Advocaat paulianeus handelen

Krijgt u te maken met paulianeus handelen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met paulianeus handelen als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van paulianeus handelen.

Wat is paulianeus handelen?

Met paulianeus handelen wordt bedoeld het handelen van een debiteur waardoor zijn schuldeisers worden benadeeld. Het gaat veelal om situaties waarin een debiteur in zicht van een faillissement bepaalde vermogensbestanddelen verkoopt voor een te lage prijs. Doordat die vermogensbestanddelen tegen een te lage prijs worden verkocht, kunnen schuldeisers zich niet meer op die vermogensbestanddelen verhalen, waardoor ze zo benadeeld worden.

Wanneer is sprake van paulianeus handelen?

Er geldt een aantal vereisten waaraan voldaan moet worden voordat gesproken kan worden van paulianeus handelen. Zo moet het allereerst gaat om een onverplichte rechtshandeling. De debiteur moet dus onverplicht de rechtshandeling hebben uitgevoerd, het mag geen verplichting uit overeenkomst of de wet zijn die reeds bestond.

Daarnaast moet sprake zijn van een benadeling van een of meer schuldeisers. Dat is doorgaans niet zo ingewikkeld aan te tonen. Als de schuldeiser door de rechtshandeling minder ontvangt dan hij anders had kunnen krijgen, is hiervan sprake.

Ten derde moeten de debiteur en degene tot wie de rechtshandeling is gericht, weet hebben gehad of behoren te hebben gehad dat hierdoor een benadeling zou plaatsvinden.

Opkomen tegen paulianeus handelen

Er zijn verschillende vormen van de actio pauliana die tegen de benadeling kunnen worden ingesteld. De hierboven beschreven faillissementspauliana is er daar één van. Raadpleeg een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over het instellen van een vordering tegen dergelijk handelen.

Advocaat paulianeus handelen nodig?

De vertoonde paulianeus handelen specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in paulianeus handelen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat paulianeus handelen.

Advocaten en advocatenkantoren paulianeus handelen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren paulianeus handelen op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde paulianeus handelen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN