5 internetrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jop Fellinger
Jop Fellinger
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Reny Stark Specialist
Reny Stark
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roman van der Boom
Roman van der Boom
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Internetrecht advocaten

GESPECIALISEERDE INTERNETRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat internetrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten internetrecht.

Advocaat internetrecht

Heeft u te maken met het internetrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde internetrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met internetrecht als expertise. Het internetrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het internetrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van internetrecht.

Wat is internetrecht?

Misschien is het internet wel het grootste verschil tussen de maatschappij van nu en de maatschappij van honderd jaar geleden. Het internet is doorweven in onze maatschappij. Vrijwel alles wat we in het dagelijks leven doen, zou er anders uitzien zonder internet. We zouden zonder internet niet kunnen pinnen, we kunnen niet opzoeken hoe laat de bus vertrekt of wat de snelste route naar een bestemming is, communicatie zou weer per brief moeten geschieden en ook het opzoeken van een advocaat zou een stuk lastiger zijn. Het is daarom van groot belang dat er advocaten zijn die zich specialiseren in het internetrecht.

Problemen in het internetrecht

Wanneer we het hebben over internetrecht, kan er een breed palet aan problemen worden geschetst. Denkt u maar eens aan de recente hacks waarbij computers worden vergrendeld en pas na betaling in Bitcoins weer worden ontgrendeld. Dat heeft alles te maken met internetrecht. Ook smaad op Facebook of auteursrechten op YouTube kunnen vraagstukken opleveren die binnen het internetrecht kunnen worden opgelost. En wat te denken van een datalek bij een grote organisatie?

Het internetrecht is een breed rechtsgebied

Juist omdat het internet in alle facetten van onze maatschappij terug te vinden is, is het internet zo breed. Vrijwel elk rechtsgebied is wel op een of andere manier beïnvloed door het internet. Een internetrecht advocaat van Advocatenkantoren.nl vertelt u graag meer over het vakgebied en kan u met raad en daad terzijde staan.

Advocaat internetrecht nodig?

De vertoonde internetrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het internetrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de internetrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren internetrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren internetrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend internetrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •