•  
     

7 onderhuurcontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Onderhuurcontract advocaten

GESPECIALISEERDE ONDERHUURCONTRACT ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde onderhuurcontract advocaten. Zoekt u naar een deskundige onderhuurcontract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat onderhuurcontract

Experts in onderhuurcontracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde onderhuurcontract advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u een onderhuurcontract opstellen, beoordelen of wijzigen? Door te kiezen voor een ervaren onderhuurcontract expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Onderhuurcontract

Onderhuur is in principe gewoon toegestaan, tenzij in het eigenlijke huurcontract staat dat dit niet is toegestaan. Zo zullen veel verhuurders van studentenkamers het geen probleem vinden dat voor een kortere tijd onderhuur plaatsvindt, bijvoorbeeld tot maximaal 3 maanden, maar bezwaar hebben wanneer die periode langer is. Het is niet verstandig om in dat geval stiekem te onderverhuren, omdat de verhuurder u het huis uit kan zetten als u zich niet aan het huurcontract houdt.

Valkuilen voor onderhuur

In een onderhuurcontract is het vooral van belang dat is vastgelegd wanneer de woning verlaten moet zijn. Het gaat bij onderhuur om tijdelijke verhuur, dus die einddatum moet vastgelegd zijn. Is dat niet gedaan, dan kan het heel lastig worden om een huurder uit huis te krijgen.

Laat het onderhuurcontract goed nakijken

Het is belangrijk het onderhuurcontract goed te laten nakijken; zowel voor de verhuurder als voor de huurder. De verhuurder voorkomt daarmee dat de huurder ineens meer rechten blijkt te hebben dan eigenlijk de bedoeling was, en daardoor lastig uit huis te krijgen is wanneer de verhuurder de woning zelf nodig heeft. De huurder voorkomt dat hij bijvoorbeeld teveel huur betaalt of met minder rechten genoegen neemt dan hij eigenlijk zou hebben. Ook in geval van geschillen is het uiteraard aan te raden om een advocaat, te vinden op Advocatenkantoren.nl, naar het onderhuurcontract te laten kijken.

Deskundige onderhuurcontract advocaat nodig?

Als u denkt een onderhuurcontract advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in onderhuurcontracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van onderhuurcontract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige onderhuurcontract advocaten.

Kom in contact met een onderhuurcontracten specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De onderhuurcontract advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN