1 letselschade advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wouter Helpdesk
Wouter Helpdesk
Helpdesk
Profiel 125,00 p/u

Letselschade advocaten

GESPECIALISEERDE LETSELSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat letselschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten letselschade.

Advocaat letselschade

Heeft u te maken met het letselschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde letselschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met letselschade als expertise. Het letselschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van letselschade.

Wat is letselschade?

Met letselschade wordt bedoeld alle lichamelijke en geestelijke schade die ten gevolge van een ongeval is ontstaan. Vaak zal hier sprake zijn van een verkeersongeval, maar ook een sportongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval tijdens het klussen in huis, een medische fout of een mishandeling kan leiden tot letselschade. Bij letselschade is het belangrijk om een goede vertegenwoordiging te hebben, schakel daarom één van onze gespecialiseerde letselschade advocaten in.

Voorwaarden voor schadevergoeding bij letselschade

Niet elke vorm van letselschade zal door een ander worden vergoed. Mensen kunnen immers ook zichzelf iets aandoen, of dusdanig op de actie van een ander reageren dat hierdoor wel schade ontstaat maar dat dit niet aan de ander kan worden toegerekend. Er zijn daarom diverse voorwaarden opgesteld om de letselschade te kunnen verhalen op een derde. Deze voorwaarden zijn bekend bij een letselschade advocaat. De belangrijkste daarvan zijn dat er sprake moet zijn van een onrechtmatige gedraging (bijvoorbeeld een fout in het verkeer) die aan de derde moet kunnen worden toegerekend (hij was bij machte om de fout te voorkomen), dat er schade is (bijvoorbeeld lichamelijke klachten, medische kosten, psychische problemen) en dat er een causaal verband aanwezig is tussen de onrechtmatige gedraging en het ongeval (de schade moet door het ongeval zijn veroorzaakt).

Letselschade advocaat

Een letselschade advocaat kan u bijstaan bij het verhalen van de schade op een derde. Het probleem in veel letselschade zaken is dat het lastig is om de schade goed te onderbouwen en dat het moeilijk kan zijn om het causale verband tussen de onrechtmatige gedraging en de ontstane schade aan te tonen.

Advocaat letselschade nodig?

De vertoonde letselschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het letselschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de letselschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat letselschade.

Advocaten en advocatenkantoren letselschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren letselschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde letselschade advocaten.