•  
     

7 immateriële schade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Immateriële schade advocaten

GESPECIALISEERDE IMMATERIËLE SCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat immateriële schade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten immateriële schade in uw regio.

Advocaat immateriële schade

Heeft u te maken met het immateriële schade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde immateriële schade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met immateriële schade als expertise. Het immateriële schade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van immateriële schade.

Wat is immateriële schade?

In Nederland kunnen twee vormen van schade op een veroorzaker daarvan worden verhaald. Dat zijn materiële schade en immateriële schade. Materiële schade is puur vermogensschade, dus schade die geld kost om te laten repareren. Immateriële schade is alle andere schade. Hierbij kan gedacht worden aan leed, gederfde levensvreugde, aantasting van een persoon, enzovoorts.

Beperkte vergoeding van immateriële schade

Het is lastig om immateriële schade concreet te begroten. Stel dat u buiten uw schuld  om betrokken bent geraakt bij een ongeval. Behalve concrete schade aan uw voertuig, kleding en zorgkosten hebt u ook immateriële schade. U bent geschrokken, slaapt een paar weken minder goed, kunt minder goed opletten op het werk, en ga zo maar door. Maar hoe begroot je die schade precies? Een advocaat die is gespecialiseerd in immateriële schade kan u hierbij helpen. Er zijn in de rechtspraak tal van voorbeelduitspraken die kunnen helpen om aan schade een concreet prijskaartje te hangen. Schakel daarom een ervaren advocaat in die u kunt vinden op Advocatenkantoren.nl.

Vormen van immateriële schade

Immateriële schade kan op tal van manieren ontstaan. De meest voorkomende vorm van schade is lichamelijk of geestelijk letsel. Dit letsel moet wel het gevolg zijn van de onrechtmatige gebeurtenis. Wanneer u een dochter verliest bij een ongeval, kunt u dus niet het verlies van uw dochter als schadepost opvoeren. Wel is er een wetsvoorstel in de maak (Wetsvoorstel Affectieschade) om ook bij het enkele verlies van een naaste een schadevergoeding te kunnen krijgen. Neem contact op met een ervaren advocaat voor meer informatie en om te zorgen dat uw belangen zo goed mogelijk worden behartigd.

Advocaat immateriële schade nodig?

De vertoonde immateriële schade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het immateriële schade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de immateriële schade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat immateriële schade.

Advocaten en advocatenkantoren immateriële schade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren immateriële schade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde immateriële schade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN