39 vaststellingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Figen Özdemir-Sahin
Figen Özdemir-Sahin
Iustus Advocatuur
John M. Keynesplein 1-27, 1066 EP, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Krystle Aaron-de Bies Specialist
Krystle Aaron-de Bies
WS Advocaten & Mediators
Rooseveltlaan 2, 1078 NH, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Koen Wools Specialist
Hanneke Hamelink Specialist
Hanneke Hamelink
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Zoekt naar de ideale combinatie tussen juridische (on)mogelijkheden en de praktische uitvoerbaarheid"
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Myrddin van Westendorp
Myrddin van Westendorp
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Vaststellingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE VASTSTELLINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vaststellingsovereenkomst? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vaststellingsovereenkomst in uw regio.

Advocaat vaststellingsovereenkomst

Heeft u te maken met het vaststellingsovereenkomst en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vaststellingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vaststellingsovereenkomst als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u onder andere advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met de vaststellingsovereenkomst.

Wat is een vaststellingsovereenkomst?

Een vaststellingsovereenkomst is een algemene term waarbij enkele afspraken tussen personen worden vastgelegd. Binnen het perspectief van het arbeidsrecht gaat het veelal om een opzegging van de arbeidsovereenkomst. Daarbij kunnen tal van vragen ontstaan. U kunt die vragen uiteraard het beste stellen aan de ervaren arbeidsrecht advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Heb ik recht op WW?

De belangrijkste vraag is misschien wel of u nog recht hebt op een WW uitkering wanneer u een vaststellingsovereenkomst accepteert. Sinds 2006 is dat inderdaad mogelijk, mits de overeenkomst op de juiste wijze is opgesteld en de correcte opzegtermijn voor de werkgever in acht wordt genomen. Laat dus een WW-veilige vaststellingsovereenkomst opstellen en die door een ervaren advocaat controleren. Daarmee voorkomt u dat de uitkering geweigerd wordt.

De voorwaarden aan een vaststellingsovereenkomst

In een vaststellingsovereenkomst wordt een bedenktijd opgenomen om te voorkomen dat een werknemer uit impulsiviteit een overeenkomst ondertekent. Ook vindt een eindafrekening plaats waarbij de werknemer zijn laatste loon krijgt en eventuele bedrijfseigendommen inlevert. Ook wordt veelal finale kwijting afgesproken, wat inhoudt dat bedrijven verklaren niets meer aan elkaar verschuldigd te zijn. Wanneer u zwanger bent kunt u ook een vaststellingsovereenkomst afsluiten. Het is echter van belang niet te snel met een dergelijke overeenkomst akkoord te gaan. U hebt immers extra bescherming tijdens de zwangerschap. Laat u dus niet te snel verleiden en onderteken niet bij een arbeidsconflict direct een vaststellingsovereenkomst. Om de werknemer te beschermen tegen de vaak veel machtigere werkgever heeft de werknemer dus al recht op een bedenktijd.

Advocaat vaststellingsovereenkomst nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van specialisten in vaststellingsovereenkomsten. Voor een goede match met een vaststellingsovereenkomst advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een vaststellingsovereenkomst advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren vaststellingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend vaststellingsovereenkomst advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN