•  
     

39 vaststellingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Vaststellingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE VASTSTELLINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vaststellingsovereenkomst? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vaststellingsovereenkomst in uw regio.

Advocaat vaststellingsovereenkomst

Heeft u te maken met het vaststellingsovereenkomst en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vaststellingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vaststellingsovereenkomst als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met de vaststellingsovereenkomst.

Wat is een vaststellingsovereenkomst?

Een vaststellingsovereenkomst is een algemene term waarbij enkele afspraken tussen personen worden vastgelegd. Binnen het perspectief van het arbeidsrecht gaat het veelal om een opzegging van de arbeidsovereenkomst. Daarbij kunnen tal van vragen ontstaan. U kunt die vragen uiteraard het beste stellen aan de ervaren arbeidsrecht advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Heb ik recht op WW?

De belangrijkste vraag is misschien wel of u nog recht hebt op een WW uitkering wanneer u een vaststellingsovereenkomst accepteert. Sinds 2006 is dat inderdaad mogelijk, mits de overeenkomst op de juiste wijze is opgesteld en de correcte opzegtermijn voor de werkgever in acht wordt genomen. Laat dus een WW-veilige vaststellingsovereenkomst opstellen en die door een ervaren advocaat controleren. Daarmee voorkomt u dat de uitkering geweigerd wordt.

De voorwaarden aan een vaststellingsovereenkomst

In een vaststellingsovereenkomst wordt een bedenktijd opgenomen om te voorkomen dat een werknemer uit impulsiviteit een overeenkomst ondertekent. Ook vindt een eindafrekening plaats waarbij de werknemer zijn laatste loon krijgt en eventuele bedrijfseigendommen inlevert. Ook wordt veelal finale kwijting afgesproken, wat inhoudt dat bedrijven verklaren niets meer aan elkaar verschuldigd te zijn. Wanneer u zwanger bent kunt u ook een vaststellingsovereenkomst afsluiten. Het is echter van belang niet te snel met een dergelijke overeenkomst akkoord te gaan. U hebt immers extra bescherming tijdens de zwangerschap. Laat u dus niet te snel verleiden en onderteken niet bij een arbeidsconflict direct een vaststellingsovereenkomst. Om de werknemer te beschermen tegen de vaak veel machtigere werkgever heeft de werknemer dus al recht op een bedenktijd.

Advocaat vaststellingsovereenkomst nodig?

De vertoonde vaststellingsovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het vaststellingsovereenkomst in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vaststellingsovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren vaststellingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vaststellingsovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vaststellingsovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN