6 computerrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Henk Dekker Specialist
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Jos van der Wijst Specialist
Jos van der Wijst
BG.Legal
Brainport Industries Campus BIC 1, 5657 BX, Eindhoven
Profiel Contact 325,00 p/u
Roman van der Boom
Roman van der Boom
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jop Fellinger
Jop Fellinger
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Hub Dohmen
Hub Dohmen
BG.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, 's-Hertogenbosch
Profiel Contact 417,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Computerrecht advocaten

GESPECIALISEERDE COMPUTERRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat computerrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten computerrecht.

Advocaat computerrecht

Heeft u te maken met het computerrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde computerrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met computerrecht als expertise. Het computerrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het computerrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van computerrecht.

Wat is computerrecht?

Het computerrecht behelst het recht dat ziet op het gebruik van computers en automatisering. Het is niet echt een apart rechtsgebied, maar bestaat voornamelijk uit gedeelten van andere rechtsgebieden. Zo is het auteursrecht een onderdeel van het computerrecht, omdat het betrekking heeft op de auteursrechtelijke bescherming van software en andere digitale creaties. Ook de Telecommunicatiewet zal relevant zijn, gezien de rechten en verplichtingen die in de telecommunicatiesector worden opgelegd. Zo zijn er nog diverse rechtsgebieden waar het computerrecht gedeelten van bevat.

Problemen in het computerrecht

De vragen die in het computerrecht naar voren kunnen komen, zullen veelal gerelateerd zijn aan ICT. Dat hoeft echter niet per se het geval zijn. Het kan ook gaan om de Wet bescherming persoonsgegevens: hoe moeten persoonsgegevens binnen een bedrijf precies worden beschermd? Ook kan het octrooirecht relevant worden: hoe kan een bepaalde uitvinding worden beschermd?

Computerrecht steeds belangrijk

De digitalisering in de wereld gaat tegenwoordig heel erg snel. Steeds meer zaken moeten met een computer worden geregeld en vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een telefoon op zak. Dat brengt dan ook steeds meer verplichtingen voor iedereen met zich mee. Een in het computerrecht gespecialiseerde advocaat van Advocatenkantoren.nl helpt u graag met een geschil in het computerrecht.

Advocaat computerrecht nodig?

De vertoonde computerrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het computerrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de computerrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren computerrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren computerrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend computerrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •