JURIDISCHE VACATURES

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Juridische Vacatures

Bekijk hieronder het volledige overzicht van juridisch vacatures

Ben je op zoek naar een baan of bijbaan in de juridisch sector? Bekijk het volledige overzicht van juridisch vacatures op Advocatenkantoren.nl. Vind uw nieuwe baan als advocaat, jurist, juridisch medewerker, juridisch adviseur of juridisch secretaresse. Bekijk onze juridische vacatures en solliciteer direct!

Juridisch Medewerker bij de Belastingsamenwerking West-Brabant te Etten-Leur

De Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) is een regionale samenwerking die werkzaamheden uitvoert ten behoeve van gemeentelijke- en waterschapbelastingen voor een waterschap en diverse gemeenten in West-Brabant. Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende, enthousiaste juridisch medewerker voor het team Heffen, cluster bezwaar en beroep. Als medewerker handel je bezwaren af en schrijf je verweerschriften. Tevens vertegenwoordig je de organisatie bij de rechtbank en houd je hoorzittingen.

Bekijk vacature

Jurist Energie bij de Autoriteit Consument & Markt te Den Haag

Als jurist binnen onze directie draag je bij aan het goed laten functioneren van markten. Samen met je collega’s zie je er op toe dat wet- en regelgeving goed wordt nageleefd. Je krijgt veel verschillende en vaak lastige dilemma’s op je bureau. Bij omvangrijke dossiers zoek je juridische vraagstukken, met collega’s, tot op de bodem uit en maak je gedegen risicoanalyses. Je geeft adviezen, schrijft besluiten, behandelt handhavingsverzoeken en bent betrokken bij bezwaar- en beroepsprocedures.

Bekijk vacature

Wilt u ook juridische vacatures plaatsen op Advocatenkantoren.nl?

Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via e-mail.

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN